Svackan fortsätter men nu har jag beslutat mig för att ta en chansning, tänker reka flertalet spel idag då jag ahr tagit kontakt med många källor och de har lämnat klartecken för flera spel och jag tänker lita på dem till 100% idag, har inte uppdaterat mina spel på slutet då jag varit rätt sur men ska ta tag i det inom kort så allt stämmer överens med verkligheten.

Häng med nu alla läsare så ska vi vinna enkla pengar idag.

Dubnica – Banska Bystrica

Mitt tips: 1:a

Odds: 3.50 @bet365

Insats: 5/10

Analys: Kan inte nåt om dessa lag utan jag lita på min källa här, Dubnica ligger nästs sist i tabellen i Slovakien med 14 inspelade poäng på 16 matcher, man har hemmaraden 3-1-4 och en målskillnad på 7-7 med andra ord rätt målsnåla på hemmaplan.

Idag ska man har en toppchans på vinst och oddsen ska vara helt felsatta, bortalagen Banska ligger på en fin 3e plats med fem poäng upp till tabell ettan, men inför denna viktiga match så har man drabbats av influensan och fem spelare ligger nedbäddade och gå på antibiotika och kommer självklart inte till spel, man kommer dessutom få klara sig utan sin tränare och assisterande tränare då båda också har drabbats av influensan så det se tungt ut, om inte detta vore nog så kommer man saknar Pancik och Pecovsky då båda är skadade sen har man haft 3 spelare iväg på hård U21 match.

Med andra ord så se det mörkt ut för bortalaget idagens match men de ligger trots allt med där uppe så jag håller insatsen på hemmalaget till en medelinsats med tanke på att de ligger i botten men utan tvekan ska hemmalaget har en fin vinstchans.

Sen kommer jag lägga ett spel här redan, men matchen spelas först på SÖNDAG men snabba er detta odds kommer inte finas kvar länge, matchen kan till och med bli blockad.

Petrzalka – Slovan

Mitt tips: 2:a

Odds: 1.72 @eurobet

Insats: 10/10

Analys: Ännu ett spel från samma källa, detta ska vara Söndagens säkraste spel alla kategorier, allt annat än en vinst för Slovan är en prakt SENSATION, Slovan har dålig form och är 4p efter Zilina i tabell toppen så denna matchen kommer perfekt. Båda dessa spela på samma hemma arena och båda lagen har samma ägare och då det är Slovan som är regerande mästare och det lag som ligger med i toppen så kommer denna match bara att kunna sluta på ett sätt och det med Slovan vinst.

I Slovakien få man 1.30 på Slovan vinst och det se dem som en gåva då alla vet att det kommer sluta med vinst för dem så han tycker det är ett fantastisk odds de utländska bolagen har och de kan har noll koll på läget.

Det har varit en del konstiga resultat mellan dessa lag sedan de fick samma äare och det snackas om att en match mellan dessa var uppgjorda redan förra säsongen och det skulle inte vara nån sensation precis så det just i detta nu är en stor spelskandal som härva och det i dessa länder här nere bl.a.

Jag lita på min kontakt att han har koll på läget och MAXA denna matchen.

Doncaster – QPR  2

Ipswich – Sheffield W  1

Dubbel odds: 4.88 @5Dimes

Insats: 3/10

Analys: Doncaster har värdelös form 1 vinst på de 11 senaste och ligger nu en poäng ifrån strecket, man få inte mycket att fungera. Man har en del frågetecken inför matchen och flera ska testas sent.

QPR ligger på en fin 5e plats och har häng på de övriga topplagen, man visade visseligen upp en liten svacka innan uppehållet då man endast tog en vinst på tre matcher, men nu har man gjort det bra senaste veckan och lånat in två spelare från PL där Steven Reid från Blackburn slå högst, detta är en spelare som kommer bli en stor tillgång för PL jagande QPR.

Ipswich har gjort det bra under en längre tid utan att riktigt få till det, man har kryssat mycket under säsongen i matcher dä man har dominerat och att de ligger näst sist är inte rätt för man ska ligga på den övre halvan sätt till spel och material man har.

Till dagens match så få man tillbaka ett par spelare och det är viktigt.

Bortalaget Sheffield W har efter en bra start på säsongen börjat dalar riktigt ordentligt i tabellen och nu ligger man med i bottenträsket och då man inte är kända för sitt bortaspel så kommer denna match bli jobbig för dem.

Man saknar ett par spelare och man ahr lånat ut sin ena anfallare.

Fin chans dbbel till bra odds.

Damernas (10km F) Beitostølen

Charlotte Kalla – Marit Björgen

Mitt tips: KALLA

Odds: 2.70 @expekt

Insats: 7/10

Analys: Jaja, Björgen har hemmaplan men hon har inte varit på topp de senaste säsongerna medans Kalla bara bli bättre och bättre och denna säsong kommer bli året då hon ta hela Svenska folket till sitt hjärta.

Kalla visade storform förra veckan då man hade tävlingar i Sverige, startfältet var inte så vasst men en åkare av Kowalczyk kaliber var med och hon är en av världens bästa och hon blev totalt utklassad av Kalla så formen finns där.

Kallas favorit distans är 10km fristil och det är på den distansen det är tänkt att OS GULDET ska komma på. Att hon ger mer än Björgen trots hemmaplan för norskan är nästan konstigt men jag kan köpa att de ranka Björgen som favorit men hon har blivit ALLDELES för stor favorit av bolagen och det måste synas med rätt hög insats.

Vinnare 10km Damer

Mitt tips: Therese Johaug

Odds: 40.00 @SvenskaSpel

Insats: 1/10

Analys: Dra till med ett riktigt chansspel här, Johaug är en kämpe utan dess like och på hemmaplan kan man aldrig räknar bort den unga norskan, att hon kan åka snabbt uppför det vet vi redan men ska bli kul och se om hon har förbättrat utförsåkningen nåt till denna säsong. Sen har hon en stor nackdel och det är att hon är liten och ta så små stavtag på varje skär.

Men att oddsen är så höga som de är är alldeles fel, hon gav nämre 50ggr innan nere i 40ggr nu men fortfarande magnifikt odds.

Helt klart värt att prova en peng på norskan Johaug här.

Har följt den Finska hockeyn nu på slutet och en sak har slagit mig och det är att det är målrikt och därför tänker jag prova en ny grej som jag inte bruka spela.

Ässät – Kärpät Ö 5.5mål

Tappara – Blues Ö 5.5mål

SaiPa – TPS Ö 5.5mål

JYP – Lukko Ö 5.5mål

HIFK – Pelicans Ö 5.5mål

HPK – Ilves Ö 5.5mål

Odds: 74.41 @expekt

Insats: 0.5/10

Finns inte mkt att säga ska prova detta under en månads tid nu och se om det bli nån utdelning.

Rögle – Modo

Mitt tips: 2:a

Odds: 2.50 @eurobet

Insats: 6/10

Analys: Otroligt viktig match för båda dessa lag, RBK har nu gjort två raka topp insatser och nu ska man försöka ta en tredje raka vinst och det tro jag inte att man gör.

RBK har haft det väldigt jobbigt hemma och är fortsatt sämst i hemmaspelet trots vinst mot FBK för knappt en vecka sedan. Man har ett par spelare som måste vara på topp varje match för att man ska har en chans.

Fortsatta skadeproblem i RBK och det kommer snart sätta sig på resten av truppen då nyckelspelarna kommer få ta ännu mer ansvar.

Modo har helt plötsligt hittat formen och det kan man tacka en viss Peter Forsberg för, han har gjort otroliga 6p på 2 matcher och det är ruskigt bra gjort, han bli bara bättre och bättre för varje match och idag kommer han nog fortsätta att dominera för Modo, och idag få man ännu ett tillskott i laget och det är NHL meriterade Dan Hinote som var och spelade i Modo under lock out året och det är inget snack om det detta är ett bra tillskott och snart kommer även Markus Näslund vara spelduglig och detta Modo lag börja se ut som en guldkandidat.

Men än så länge ligger man med i botten träsket, man ligger just nu näst sist med 22p och man har 6p upp till RBK på sista slutspelsplats.

Även Modo saknar flera spelare men det är inget nytt och nu har man fått bra förstärkningar och jag tro man utökar vinstraden från 2 matcher till 3 matcher efter denna.