Gårdagen blev en fin dag då 3 av 3 spel gick in och det blev bra med plus i kassan, idag ahr vi ett bra utbud åter igen och jag har ett par spel att bjuda på så häng med.

 

CSKA Moskva – Manchester U

Mitt tips: Under 2.5mål

Odds: 1.75 @Jetbull

Insats: 4/10

Analys: Mycket viktig match för hemma laget CSKA, skulle man kunna plocka med sig en poäng från denna match så har man en ok chans att kunna gå vidare från gruppspelet och idag har man verkligen chansen på poäng då Man U saknar fem ordinarie spelare.

CSKA kommer ligga tätt i defensiven och sen försöka kontra sönder United som är sårbara bakåt. CSKA få klara sig utan ett par spelare, både en back och en anfallare lär saknas och det är tungt.

CSKA är som alla andra ryska lag väldigt starka på hemmaplan och matchen spelas på konstgräs så även det är fördel CSKA.

United hade tur i helgen när man vann i ligan, man spelade uselt men vann ändå och nu är det dags för match i ryssland och Man U är mer än nöjda om man ta en pinne idag. Ryan Giggs, Wayne Rooney, Patrice Evra, Ji-sung Park och Darren Fletcher saknas idagens match, framåt lär Owen och Berba spela där bara Owen känns som ett hot då bulgaren ärkass i united tröjan.

Båda lagen är nöjda med ett kryss idag så jag tro inget av lagen kommer ta några onödiga risker och gå bort sig i offensiven, underspelet känns logiskt i denna match och jag prova det med 4 Units.

Bofors – Troja/Ljungby

Mitt tips: 1:a

Odds: 1.75 @Expekt

Insats: 6/10

Analys: Bofors har inte haft marginalerna med sig i de senaste matcherna, man har spelat helt ok i alla tre matcherna men försvarsspelet har sett darrigt ut.

Idag har  man en passande uppgift då man har lätt emot Troja och sen är Troja ett värdelöst lag på bortaplan, man har på fem bortamatcherna endast lyckats ta 1 poäng.

Bofors måste vinna denna matchen om inte deras dröm om en topp placering ska försvinna, vinner man idag så hänger man på de andra topplagen men förlora man så kommer man få fokusera på en topp 6 plats.

Bofors lever mycket på sin hemmastyrka då man ofta har domarna med sig.

Troja är en stor besvikelser såhär långt denna säsong då man förnärvarande ligger näst sist i tabellen och det var det inte många som trodde, men så går det när man inte har nåt bortaspel att komma med. Man är alldeles för ihålliga på bortaplan och det lär inte bli nån förbättring till dagens match heller.

Jag spela ettan på bofors med 6 Units då jag tro hemmaplan är helt avgörande för matchens utgång.