Även gårdagen slutade med plus då dubbeln satt lekande lätt efter att både OIK och Nybro tagit storsegra, missen blev MFF som bara spelade lika och gjorde en svag insats.

Idag har vi ett tråkigt utbud men har hittat ett spel trots det.

 

Sheffield U – Newcastle

Mitt tips: 2:a

Odds: 2.65 @188bet.com

Insats: 3/10

Analys: Sheffield U har rasat igenom tabellen de senaste veckorna och nu ligger man på en 15e plats i serien, man tre raka förluster och på de fem senaste matcherna har man plockat 2 poäng. Mycket av detta kan tillskrivas alla skador man har i truppen och statusen på truppen är minst sagt krisartad ännu då man saknar 10 spelare idag och 5-6 av dem hade varit startspelare.

Senast till raden av skador är Andy Taylor som gick sönder i förra matchen, de andra man saknar i dagens match är Nick Montgomery, Gary Naysmith, Paddy Kenny, Blackwell, Jamie Ward, Lee Williamson, Derek Geary, Andrew Davies och sen är anfallaren Richard Cresswell högst osäker till spel.

Senast så gjorde man rent resultat mässigt en ok match hemma mot Cardiff förlust med 3-4 men siffrorna skulle varit större.

Vid seger så gå Newcastle upp i serieledning och man har en klockren chans idag till det då man möter ett svagt Sheffield U, Newcastle har tvärtemot Sheffield U fått tillbaka en trio av spelare till denna match som kommer förstärka upp deras defensiv, Fabricio Coloccini, Steven Taylor och Danny Simpson är alla tillbaka i dagens match och det är STORT plus.

Newcastle är enligt mig Championship bästa lag och då ska man vinna en sån här match, finns ett stort plus till tränaren Chris Hughton ar skrivit på ett kontrakt som löper över 2010/2011 så nu har man en fast tränare och det underlättar nog en del för hela laget.

Jag testar tvåan på Newcastle idag då de har en bra chans mot ett skadeskjutet Sheffield U.