Förra veckan var riktigt bra och den slutade med kraftiga plustecken, nu börja en ny vecka och även denna vecka ska jag försöka följa upp förra veckans siffror.

Idag har vi ett ok utbud, jag ahr hittat ett spel som känns riktigt bra.

 

Örebro – Häcken

Mitt tips: 1

Insats: 6/10

Motivering:

Här möts två lag med väldigt god form, Örebro har 1-4-0 på de fem senaste matcherna, i den senaste matchen så vann man borta mot TFF med 1-0 efter en kämpa insats och man bröt en tråkig trend på fyra raka oavgjorda matcher.

Inför dagens match så har man en väldigt god stämning i truppen, skadeläget se bra ut och det har varit bra fart på lagets träningar den senaste tiden.

Örebro har bara en förlust på hemmaplan och det var mot Elfsborg, skulle Örebro vinna idag så hänger man på de andra topplagen i serien.

Häcken har varit en positiv överraskning denna säsong då man just nu innehar den 9e platsen i tabellen, man spela väldigt bra på just hemmaplan där man endast har en förlust, det har gått tyngre i bortaspelet där man har raden 1-1-5 och en målskillnad på 3-11.

Idag ställs man inför en av säsongens svåraste bortamatcher och jag har svårt att se att de ska kunna rubba ÖSK i denna match trots att man ahr en väldigt bra form.

Häcken har dessutom två spelare skadade idag och det är viktiga Dominic Chatto och Janne Saarinen som kommer saknas, Saarinen är en av Häckens viktigaste spelare så det är ett extra tungt avbräck i denna mycket svåra match.

Jag tror ÖSK bygger vidare på förra segern och utöka vinstraden med en ny seger idag mot ett Häcken som har det extramt tungt på bortaplan.