Då var jag tillbaka efter nån dags uppehåll, idag har vi ett väldigt fint utbud på fotbolls fronten och jag hugger ett par spel direkt så häng med nu.

Blackpool – Sheffield U

Mitt tips: 1a & -1.0mål

Odds: 2.54 @Pinnacle & 5.75 @Bwin

Insats: 4/10 & 1/10

Analys:Blackpool är en av säsongens hittills stora skrällar i Championship då man för närvarande ligger på en fin 5e plats med 19 inspelade poäng på 12 matcher och det är hemma man ta större delen av sina poäng, hemma har man raden 4-2-0 och en målskillnad på 10-2.

Man bröt en nedåtgående trend senast vid 2-0 vinsten mot Plymouth efter två raka nederlag. Man har inga större stjärnor i truppen utan man är ett lag som ger allt i varje match.

Till dagens match så saknar man ett par spelare men de har varit borta ett par matcher nu så inga nya avbräck inför denna väldigt viktiga match.

Sheffield U hade enorma skadeproblem inför förra matchen och de förlorade den med 1-3 mot bottenlaget Scunthorpe, till dagens match så har det inte blivit några förbättringar alls utan man har kunnat lägga till ett namn på listan, man saknar hela 11 spelare till kvällens match och det är enorm kris i laget just nu då man börja tappar viktig mark på topplagen och PL platsen börja bli allt mer avlägsen.

Att kräva att de ska vinna denna match det gå det inte att göra. Allt pekar på en ny förlust för bortalaget i denna match och oddsen på hemmalaget är väldigt generösa och jag prova raka ettan till 2.54 med 4 units och -1 mål till 5.75 med 1 units.

Nottingham – Barnsley

Mitt tips: 1a

Odds: 1.85 @5Dimes

Insats: 4/10

Analys: Nottingham har efter en tung start på säsongen hittat formen och nu har man fyra raka vinster och senast besegrade man Newcastle hemma med 1-0 och siffrorna skulle varit större, man spela med ett enormt självförtroende just nu och det är inget konstigt med att man hittat formen nu egentligen då man hade stora skadeproblem i början av säsongen.

Man har ett riktigt bra lag på pappret och jag har tippat dem topp 6 när säsongen är slut och det tror jag på ännu jag tro till och med att man kan slåss om en av de två direktplatserna till PL då man har ett mkt bra lag.

Man har inga nya skador till kvällens match utan man väntas matcha samma lag som senast.

Barnsley har efter en katastrof start på säsongen även de hittat formen men hos Barnsley är formtoppen bara tillfällig då man har ett svagt lag på pappret.

Barnsley har haft ett bra spelschema på slutet och de två senaste segrarna har kommit mot svagt motstånd och idag är det ett helt annat motstånd som väntas.

Barnsley kommer spela med samma elva som senast då man inte har några nya skador och idag är det dags för en förlust för dem.