Gårdagen slutade även den med plus då Kalmar FF vann med 3-1 och det innebar att både den raka ettan och hcp spelet satt. Nu ska vi runda av denna fantastiska vecka med en klen Söndag.

Har hittat ett spel som känns riktigt bra.

 

Ljungskile – Qviding

Mitt tips: 1

Insats: 5/10

Motivering:

Detta är en mycket viktig match för båda lagen, skulle Ljungskile vinna denna match så är man med i racet med de andra bottenlagen, man skulle äta in avståndet som har börjat skapas uppåt, men vid förlust så börja det se riktigt tungt ut för dem. Skulle Qviding ta och vinna denna match så är man inte längre med i den absoluta bottenstriden som man är just nu.

Ljungskile har för första gången denna säsong alla spelare tillgängliga, detta borde innebära bra konkurans i truppen, nu måste alla spelarna ger 100% på varenda träning nåt som man inte behövt innan enligt mig, då visa spelare varit självskrivna i startelvan.

Ljungskile har genom åren haft väldigt lätt för just Qviding och jag hoppas det fortsätter på den inslagna vägen.

Qviding ligger för dagen på en 10e plats i Superettan men man har endast sex poäng ner till jumbo placerade Ljungskile.

Qviding har haft en väldigt svajig säsong där man blandat topp insatser med riktiga bottennapp.

Qviding har inga större skadebekymmer inför denna match, Qviding har 4-5 st gamla Ljungskile spelare i sin trupp om detta är ett plus eller minus för dem vet jag inte.

Jag anser att det på pappret ska skilja en klass mellan dem men det har inte setts av denna säsong då Ljungskiles spel har varit under all kritik men nu när man har en skadefri trupp att tillgå så tror jag man kommer börja vinna matcher och klättrar uppåt i tabellen till en säker mittenplacering.

Jag både hoppas och tror att det vänder för dem idag och att de ta en seger, jag sätter hursomhelst mina pengar på hemmalaget i denna match.