Gårdagen blev lysande även den, större delen av denna vecka har varit Vinciguerra vecka men nu lär det inte bli mer spel på honom då han möter Söderling i Semin idag och då tror jag det ta stopp, men vilken lysande Båstad tunering han har gjort.

Idag hämta vi spel ifrån Båstad så klart men även lite Allsvensk fotboll.

 

Juan Monaco – Tommy Robredo

Mitt tips: 2

Insats: 5/10

Motivering:

Juan Monaco behövde inte gå för 100% igår då han besegrade Verdasco med 6-1, 3-1, Verdasco började redan under första gemet känna av en skada, Verdasco hade under helgen innan spelat Davis Cup för Spanien och det var några riktigt långa matcher, sen kom han till Båstad och har verkligen kämpat sig fram till Kvarten men väl där så höll det inte längre.

Juan Monaco har Båstad som sin favorit tävling, då han tycker om Tennisen och allt annat runt evenemanget.

Tommy Robredo fick även han en lätt kvartsfinal mot en Rysk spelare, Robredo vann med 6-4, 6-0.

Robredo vet vi sedan lång tid tillbaka att han älskar att spela i Båstad och förra året fick han även vinna, Robredo är en av de 7-8 bästa grusspelarna i världen och det anser jag inte att Monaco är.

Robredo kan allt vad gäller grusspel, inga svagheter alls har han, Robredo och Monaco har mött varandra 4ggr tidigare i karriären och alla har varit på grus, och lite oväntat så stå det 2-2 mellan dem och Monaco vann det senaste mötet enkelt.

Men trots det så tror jag helt klart på spanjoren i denna match då jag anser att han är en komplett grusspelare medans jag tycker att Monaco har en del kvar att lära innan han är det i mina ögon.

 

Kalmar FF – Brommapojkarna

Mitt tips: 1 & -1.0 mål

Insats: 7/10 & 3/10

Motivering:

Kalmar FF hade en tung match i veckan nere i Ungern där man åkte på en 0-2 förlust mot Debrecen, matchen spelades i riktigt outhärdlig värme och det klarade som väntat hemmalaget av bäst, men nu är det ett helt annat mostånd som vänta nämligen bottenlaget BP.

Kalmar FF har fått vila ett par dagar sedan CL-kval matchen och det har säkert gjort dem gått och nu lär de vara taggade till hundra för att vinna denna måste match i Allsvensk för att hänga på de andra topplagen.

Kalmar har fortsatt en del problem i backlinjen men det är inget att hänga upp sig på då de har saknat dessa spelare ett tag, man kommer med det bästa man har tillgängligt för dagen och det ska räcka till en säker seger enligt mig. Sen har man Rasmus Elm som är i storform och då är de svårstoppade i Allsvenskan har det visat sig.

BP kommer till dagens match med bra självförtroende efter ett par starka matcher där man plockat poäng, men nu är det dags för dem att åka på stryk och sen gör det inte saken bättre att man saknar viktiga mittbacken Henriksson.

Man få tillbaka ett par spelare till dagens match men det lär troligen inte hjälpa dem, BP lär försöka hålla 0-0 så länge som möjligt, man lär ligga långt ner i planen med hela laget och sen när det dyker upp en chans lär de försöka kontra så gått det gå.

Men detta slags av spel kan KFF spearna utan och innan till så det lär ej bli några problem.

Anser att oddset på rak och hcp vinst för KFF är högre än vad det ska vara så jag lägger 7 units på rak hemmaseger och 3 units på att KFF vinner med minst 2 mål.