Gårdagens var en ganska sjuk dag, Sölvesborg kvitterade mot Lyckeby med 20sek kvar, Ljungby tappar sin ledning i sista övertids minutern och Spanien lyckades bara vinna med ett mål trots chanser så att det blev över, men det är bara att lägga gårdagen bakom sig och titta framåt.

Idag har vi ett relativt tråkigt utbud men trots det så har jag en stark vinnare att bjuda på.

 

Tyskland U21 – Finland U21

Mitt tips: 1

Insats: 7/10

Motivering:

Då var det dags för den andra matchen i U21 EM slutspelet för båda lagen.

Tyskland inledde mästerskapet med 0-0 mot Spanien, tyskarna låg närmst segern mot favorit tippade Spanien.

Man hade ett par chanser av värde i matchen men hade inte förmågan att sätta dit bollen, Tyskland har ett stort och starkt lag men de saknar spetskompetensen.

Tyskland kommer troligen ställa upp med nästintill samma lag som senast, man kommer saknar Boenisch idag och han ersätts av Schmelzer.

Tyskland har mött Finland åtta ggr i U21 och man har sju vinster emot dem och det är mycket som talar för en ny seger idag.

Finland måste vinna idag men frågan är om man har kapacitet till det, senast mot England blev det en blytung 1-2 förlust, man spelade med en man mer i dryga timmen mot England men lyckades inte utnyttja det.

Finland har ett kämpa lag som inte besitter samma klass som tyskarna gör och detta tro jag ger utslag i matchen. Finland har egentligen bara en del i laget som se riktigt starkt ut och det är målvakten Jaakola som håller riktigt högklass.

Detta borde vara en stark bank idag och jag spela den med en relativt hög insats.