Gårdagen slutade även den bra då Helena Jonsson och Sumann vann och det gav en fin plusdag och idag har jag lite nya spel att bjuda på.

Vinnare av Damerna Super Kombination Val d´Isere

Vinnare:

Maria Riesch  3.20@ WilliamHill

Anja Pärson  10.00 @Bwin

Insats: 2/10  1/10

Analys:

Maria Riesch är i mycket bra form trots att det bara blev en andra plats i Åre i slalomen men hon slarvade endast bort den segern då hon blev alldeles för passiv i andra åket. Det som talar extra mycket för detta spel är att Riesch har visat bra fartåkning och är hon runt 0.50-0.60 efter i Super G åket så kommer hon bli livsfarlig i denna kombination.

Anja Pärson var en positiv överraskning i Åres slialoim och slutade på en mycket fin fjärdeplats och detta tro jag gav henne otroligt imiycket självförtroende och detta kan rentav varit vändningen för henne i teknik grenarna och hoin har en viss chans på seger idag och Super G åket sluta på ett bra sätt.

Topp 3

Sandrine Aubert  7.25 @nordicbet

Insats: 1/10

Analys: Här kommer mitt stora chansspel för dagen och det är att fransyskan Aubert ska sluta topp 3, har ingen riktig koll på hur hon är i Super G men tro inte det är nån av hennes bättre grenar men på hemmaplan kan allt hända, hon kan backarna bra och det ska vara en fördel och skulle hon inte vara allt för långt efter så vet vi att hon har hittat tillbaka till gammal god fjolårssäsong i slalom.

Oddset är bra och det är värt en liten peng.