Idag kommer jag vända min enorma formsvacka det är jag nästan 100% säker på.

Bosnien – Portugal

Mitt tips: Över 2.5mål

Odds: 2.10 @StanJames

Insats: 8/10

Analys: Första mötet blev målfattigt, Portugal vann med 1-0 men det speglar inte hur matchen såg ut, Portugal skulle gjort ett mål medans Bosnien skulle minst gjort 2 mål framåt också då de hade 4 virk träffar och var minst lika bra som ett väldigt uddlöst Portugal.

Idag kommer det bli en helt annan match, man kommer spela på en liten arena som ta runt 20.000 personer och det kommer vara helt galet inne på arenan. Jag hade inte velat vara en Portugisisk spelare ikväll i denna match.

Bosnien kommer gå ut och försöka få in ett snabbt mål och det finns goda chanser att de kan få det då Portugals försvarsspel såg väldigt svagt ut i första matchen, men det finns även en risk att Bosnien släpper in det första målet i matchen och det snabbt också och då kommer denna matchen bli ett målkalas, men hursomhelst så tro jag det minst kommer falla 4 mål ikväll melan dessa två lag och jag hoppas innerligt att Bosnien gör minst 3 av dessa mål och ta sig till VM.

Spelare som Dzeko, Salihovic, Misimovic och Ibisevic kommer inte vara lika svaga ikväll som de var nere i Portugal utan ikväll kommer de dominera för hemmalaget.

Bosnien – Portugal

Mitt tips: 1:

Odds: 3.10 @Pinnacle

Insats: 5/10

Analys: Det mesta är redan sagt om denna match, det kommer bli målkalas och ruskigt offensivt spel av hemmalaget Bosnien, nu är frågan bara om de klara pressen och klara lagets i normala fall svaga defensiv denna match, jag både tro och hoppas att man löser detta och gör det viktiga första målet.

Ett odds på över 3ggr på ett hemmalag som var det bättre laget redan i första matchen är löjligt och man kan ju bara tacka och ta emot av spelbolagen att de är så generösa.

Israel U21 - Bulgarien U21

Mitt tips: 1 & -1.0mål

Odds: 1.66 @5Dimes & 2.65 @Sportingbet

Insats: 6/10 & 2/10

Analys: Här talar allt för Israel motivationen borde vara hög i hemmalaget, man kan vid seger vara med i toppen av gruppen och slåss och man vann denna matchen senast mot Bulgarien nere i Bulgarien med 4-3 och då spelade Bulgarien med sitt bästa lag och det gör man inte idag.

Israle kommer sakna sin första målvakt men utöver det så har man bästa lag man har ett par riktigt skickliga spelare i laget.

Bulgarien är ett lag i KRIS man spela värdelös fotboll och tränaren kommer avgå efter denna matchen, man ligger i botten av gruppen och man har lämnat flera stjärnspelare utanför truppen och det krävs ett mirakel för att man inte ska förlora denna matchen. Bulgarien spelade en träningsmatch mot ett skitlag vid namn Svoge för bara nån dag sedan och man förlorade med 0-1 och skapade inte en enda målchans under 90e minuters spel.

Spela ettan med 6 units och -1 med 2 units.