Även lördagen slutade med plus trots att det polska laget svek och Caps var ineffektiva värre och sen en jätte tavla av Varlamov vid ställningen 2-1 Caps.

Idag har vi ett hyfsat utbud, jag ger mig in i F1 världen och spela 3st vinnare till höga odds.

Vinnare av Brazil GP 2009

Spel: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel eller Adrian Sutil

Odds: 21.00 @Digibet, 30.00 @BetClick, 34.00 @Digibet

Insats: 1/10, 1/10, 1/10

Analys:Kimi gjorde ett oväntat bra kval i regnet och starta så bra som nr 5 i dagens race och skulle han komma iväg ok så har han en hyfsad chans på seger då flera av de andra toppförarna starta långt ner i fältet.

Kimi hoppas nog på torrt underlag då han kan nyttja sitt KERS system, skulle det regna så har man inte nån större nytta av det och det var det som imponerade trots regn under kvalet så gör han en topp insats för ovanlighetens skull.

Sebastian Vettel spela jag mest för skulle det vara blöt bana så kan han ta sig upp genom fältet rätt snabbt, men det få inte vara skyfall som det var under gårdagens kval då fungera inte hans bils alls men lagom med regn så kan han faktiskt kriga sig upp från start plats nr 15, han starta med mycket bränsle så för hans del få det gärna komma in en Safety Car ett par ggr under loppet.

Adrian Sutil fortsätter att imponera i sin Force India, blen fungera fint i regnet och han starta som nr 3 idag med mest bränsle av topp bilarna, kan han hänga med första varvet så kan detta bli hur bra som helst för tysken och jag tro verkligen att han har en ok chans på vinsten och 34ggr pengarna på en som starta som nr 3 har jag aldrig varit med om förut.

Kommer kanske fler spel under dagen.