Härlig Europa League dag framför oss, nu är det dags att ta betalt av spelbolagen efter att har gett dem pengar de senaste dagarna.

Genoa – Slavia Prag

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Insats: 8/10

Analys: Då var det dags för första matchen i gruppspelet i Europa League och här ställs Serie A:s ledare mot tjeckiska Slavia Prag, en på pappret enkel uppgift för Genoa.

Genoa spela just nu suverän fotboll och är det klart bästa laget i italien i inledningen av säsongen, men man kommer inte hålla till ligaseger men topp 4 garanterat. Till dagens match så kommer man ställa över Floccari, men på hans positionen kommer Crespo in på.

Criscito blev utvisad mot Napoli senast och är avstängd denna helgen och det innebär att han starta denna match, sen hur resten av laget se ut är väl ganska givet, man ställer upp med ett liknande lag som i liga spelet mot Napoli och med andra ord ett lysande lag.

Slavia Prag spela inte bra just nu och man dras med stora skadebekymmer, man saknar hela 7 spelare till dagens match där 2 av dem är ordinarie och lagets stora kuggar dessutom, både J. Cerny och S. Vlcek är skadade och inte med i truppen. Tjeckiska ligan är oehört överskattad den håller inte nån högre klass och ska man jämföra dessa två lag så är det klasskillnad rakt av.

Genoa kommer pumpa på som vanligt hemma inför dryga 25000 åskådare, man har Italien bästa hemmapublik och resultaten bli därefter också, man backa aldrig hem när man spela hemma och vi kan nog räkna med 3,4 mål Genoa mål i denna match och HCP spelet på Genoa känns lika säkert som Liverpool gjorde igår, men skillnaden med dagens spel är att detta kommer sitta bombsäkert.

 

CSKA Sofia – Fulham

Mitt tips: 1

Insats: 5/10

Analys: Kan inte mycket om CSKA Sofia, men de är med i Europa League så de borde inte vara urkassa och idag har de sin stora chans att ta en trepoängare då de möter ett bortasvagt Fulham som kommer med reservlaget.

CSKA Sofia är hur somhelst ett starkt hemmalaget och det är hemma de ska ta sina poäng i europa spelet.

Fulham satsar inte helhjärtat på denna matchen, man ställer över 7-9 startspelare och det innebär att man är rejält försvagat och kommer få det svårt att vinna denna match, oddset sjunker hela tiden men fortfarande anser jag att det finns fint värde i matchen.

 

Villarreal – Levski Sofia

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Insats: 10/10

Analys: Villarreal har startat ligaspelet skakikgt, men nu är det dags för Europa spel och där har man varit svårslagna på hemmaplan de senaste säsongerna och i år har man målet uppsatt på att ta sig vidare från gruppspelet utan problem och det ska man lyckas med hur enkelt som helst.

Man kommer ställa ett väldigt starkt lag på plan och man kommer dominerar matchen STORT.

Levski Sofia åkte ur i CL kvalet i fiasko artad stil då man förlorade mot Debrecen och det finns inga ord för den förlusten, nu få man koncentrera sig på Europa League och man skiter i denna matchen mer eller mindre då det vänat ett Derby match i ligan till helgen och då betyder inte denna match nåt för dem.

Dessutom är man inne i en dålig trend just nu, förlust i ligan senast och innan dess förlust mot Debrecen, man ställer över mycket folk i denna match och matchen kan bara sluta på ett sätt och det med hemmaseger och dessutom två mål eller mer.