Ännu e härlig vinstdag från Båstad kan sammanfattas, Vinci har visat sig vara en ren guldgruva så här långt. Idag hämta vi dagens spel även det från Båstad och vem kan det vara som jag spela på??

 

Andreas Vinciguerra – Jurgen Melzer

Mitt tips: 1

Insats: 4/10

Motivering:

Efter ännu en fantastisk insats så tog sig Vinciguerra sig vidare efter att har slagit Cannas med 2-1 i set och även denna gång så slarvade han bort första set, men som matchen innan visade han upp en kämpa glöd som endast Vinci visat upp och ha vänder matchen och vinner helt rättvist.

Idag ta han emot Österrikaren Melzer som ligger rankad på en 28e plats på rankingen, Melzer har även spelat dubbel tillsammans med Vinci under Båstad veckan, under gårdagens match så förlorade dem efter att har blivit utskåpade.

Både Vinci och Melzer är vänsterhänta spelare och de är lika gammla, sen ahr de även bra vinst procent mot andra vänsterhänta spelare.

Melzer har inte samma säkerhet i sitt grundspel som gårdagens motståndare Cannas har, men samtidigt så har Melzer ett betydligt hårdare slag än Cannas.

Vinci har inte visat upp några trötthets tecken än så länge i tuneringen och det lär han inte göra idagens match heller då han är enormt bra tränad. Vinci visa upp ett spel som är sensationellt bra då han varit borta så många år från världstennisen, han spela bättre nu än för 6-7 år sedan, han har hårdare slag och en mycket bättre serve nu.

Melzer ska vara favorit i matchen, men han har blivit alldeles för stor favorit trots att han är rankad som nr 28 i världen, man ska tänka på att Vinci älskar denna tuneringen och publiken älskar Vinci och i slutändan ahr detta visat sig vara en vinnande melodi flera gånger genom åren.

Jag tror på en mycket bra vinstchans för Vinci i denna match publiken kommer bära fram honom i matchen och Vinci kommer aldrig ger sig förrän sista bollen är spelad. Jag sätter helt klart mina pengar på hemma hoppet Vinciguerra i denna match mot Melzer som i mina ögon är en spelare som kan förlora mot vem som helst.