Azarenka vek ner sig helt igår mot Williams och det blev 2-0 i set till amerikanskan trots break emot sig i andra set.

Idag är utbudet liknande det som var igår, men även idag finns det spel jag anser att man ska spela.

 

Ivo Karlovic – Roger Federer

Mitt tips: Hcp -4.5 geme Federer

Insats: 5/10

Motivering:

Ivo Karlovic är en servekanon, han leder serve ess ligan i Wimbledon med runt 130 serve ess, ruskigt bra, men idag har han världens bästa tennis spelare genom tiderna vid andra sidan nätet och då bruka de flesta darra i sitt spel och även servandet.

Ska Karlovic undvika att förlora med mindre än 4.5 geme så måste serven vara perfekt annars kan denna matchen rinna iväg rätt snabbt till Federers favör.

Federer gick en ganska hård match mot Söderling i fjärde omgången men han vann som vanligt i tre raka set även om det var en rätt jämn match, men Federer vinner de viktiga bollarna och det är det som gör han till KUNG.

Idag är det enligt mig betydligt lättare motstånd i Karlovic även om han har sin serve så anser jag att Federer ska kunna vinna denna match relativt smärtfritt.

Federer har egentligen klarat av den svåraste matchen redan så nu kräver jag nästan tunerings seger av honom.

Att Federer ska har en bra chans att vinna med 5 geme eller mer mot Karlovic anser jag är ganska stor och Expekts odds på 2.10 är riktigt bra enligt mig och det provas med medelinsats.

 

Lleyton Hewitt – Andy Roddick

Mitt tips: 1

Insats: 2/10

Motivering:

Jag hånade mer eller mindre Hewitt inför matchen mot Del Potro och ansåg att han mer eller mindre var slut som tennisspelare, men det har jag fått äta upp under Wimbledon tuneringens gång och nu se jag honom som ett bra skrällspel här mot Roddick.

Hewitt har varit väldigt boll snål i matcherna han ger inte bort många onödiga poäng, han serva dessutom helt ok och retunera väldigt bra och idag är det en passande uppgift mot Roddick som inte alls trivs med långa bolldueller, Roddick kommer säkerligen försöka avgöra bollduellerna snabbt och det kommer medföra en relativt hög felprocent och det lär Hewitt utnyttja till sin fördel i matchen.

Anser att oddset på Hewitt är alldeles för högt idag och jag se honom nästan som en knapp favorit i denna matchen.