Dagen är kommen, Hockey allsvenskan starta och nåt bättre spelobjekt än svenska hockey allsvenskan finns inte, kommer med ett spel därifrån idag och sen bjuder jag på ett mkt fint spel från CL.

 

Liverpool – Debrecen

Mitt tips: Liverpool (-2.5mål)

Odds: 2.02 @ bet365

Insats: 4/5

Analys: Här råder det en enorm klasskillnad rakt av, Liverpool ska leka hem denna matchen med minst 3 mål annars gör man en svag insats.

Liverpool kommer ställa upp med ett bra lag då man är kända för att satsar på CL och i år har man satt upp ett tydligt mål och det är FINAL som gäller, Mascherano är tillbaka i laget idag och det är ett PLUS, men jag har förhoppningar på att man kanske kanske peta Lucas och sätter Mascherano där så Gerrard få fortsätta att spela på den lite mer defensiva rollen och Benna på den offensiva, det såg ruggigt bra ut mot Burnley under helgen vid 4-0 vinsten.

Liverpool kommer äga denna match från match minut 1 till 90, Debrecen kommer inte skapar en chans i det närmaste då man är usla, alla minns vi hur det såg ut när de mötte Kalmar FF på bortaplan, 3-1 vinst för KFF som skulle varit större, kan KFF vinna med 3-1 hemma så kan och kommer Liverpool vinna med minst 3 MÅL då de är 10 klasser bättre än KFF.

Nej, här är det kattens lek med råttan, tips 4,5-0.

AIK – Malmö

Mitt tips: Under 5.5mål

Odds: Runt 1.85

Insats: 3/5

Analys: AIK är tippat topplag och man har en bra trupp, men den känns överskattad, de överpresterade förra säsongen och nu har verkligheten kommit ikapp dem, de skryter om sin offensiv men på mig imponera den inte.

AIK är en klubb i djup kris då de har enorma skulder och kommer inte resultaten omgående så kommer publiken svika så det är press på dem direkt från start denna säsong, inga vinster ingen publik och då inga pengar.

Denna matchen kommer handlar mest om vilket lag som kan hålla skärpan i försvarsspelet och vilken målvakt som är bäst för dagen.

Malmö tro jag bli årets flopp lag enligt mig kanske ett lag för plats 5-6 i tabellen, visst man har plockat dit Morten Green från Leksand och Kim Staal från HV71, den sistnämnda känns som att han kan bli en stor belastning för laget då han är enormt skadebenägen av sig.

Hurme är frisk igen och ska Malmö bli det topplag alla tro nästan så få han se till att vara skadefri hela säsongen annars bli Malmö åter igen den stora floppen.

Malmö kommer till matchen med förhoppningar om att kunna krympa ytorna för AIK spelarna och kontra in ett eller annat mål i matchen.

Känns som att denna premiär match kommer bli målsnål och första målet lär bli viktigt om inte kanske helt avgörande.