Tänker inte ens skriva avd jag känner efter gårdagen så jag kliver direkt på mitt spel idag som är hämtat ifrån elitserien.

Rögle – Färjestad

Mitt tips: 2:a

Odds: 2.15 @Globet

Insats: 4/10

Analys: Rögle har det tungt just nu i elitserien, man förlora match efter match och man rasar allt mer ner i träsket och man spela kass hockey.

Rögle hemma är inte mycket att skryta om, man är serien klart sämsta hemmalag med endast 7 inspelade poäng på 9 matcher och det är inget annat än bedrövligt och idag ska man möta ett revansch suget FBK som blev utan poäng senast mot Timrå. Rögle har dessutom stora problem på spela sidan inför matchen då man saknar flera spelare och har ett par namn som är osäkra på spel idag, följande spelare är ur spel och osäkra Andrée Brendheden, Giulio Scandella, Richard Demén-Willaume och Dominik Granak. Peter Högardh och Christopher Liljewall är osäker till spel.

FBK gjorde en ok insats senast borta mot Timrå, man förlorade matchen med 1-2 men man skapade chanser och skulle nog fått med sig en pinne ialla fall men så blev inte fallet och det kommer troligen bottenlaget RBK få lida för, Färjestad bruka absolut inte förlora två raka matcher knappt och jag skulle bli väldigt förvånad om man gjorde det idag.

FBK är ett av seriens bästa bortalag med 14 inspelade poäng, med andra ord har man tagit mer poäng borta än vad Rögle har tagit hemma. Man har inga problem med skador eller liknande idag så man har bästa lag att ställa på isen.

Spela FBK till fina 2.15 idag med strax under medelinsats.