Båda spelen satt igår Luleå vann med 3-1 och HCP gick in sen vann Chicago med klara 3-1 efter att har spelat ut Nashville totalt.

Idag har vi ett väldigt tråkigt utbud men trots det har jag hittat två spel som känns riktigt bra så häng med nu.

Malmö – Almtuna

Mitt tips: Under 5.5 mål

Odds: 1.85 @expekt

Insats: 4/10

Analys: Här möts två defensivt bra lag, Malmö har en kanon målvakt denna säsong och han räddade dem från förnedring mot Leksand senast. Malmös backa är även de stabila medans offensiven se rätt kantigt ut.

Malmö kommer troligen dominera denna matchen och det lär passa Almtuna rätt bra då de har en stabil målvakt att luta sig tillbaka på, Almtuna kommer kontra i denna matchen och det är de giftiga på.

Matcherna mellan dessa lag bruka bli tajta tillställningar och de bruka gå under 5.5mål och mycket tyder på det idag också. Båda lagen har sviktande form så de kommer att försöka minimera misstagen i matchen och då är chansen stor att det bli få mål.

Prova underspelet här till ett klart godkänt odds.

 

Buffalo – NY Islanders

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Odds: 2.50 @Expekt

Insats: 3/10

Analys: Buffalo har inlett säsongen på ett bra sätt med tre segrar på de fyra första matcherna och nu senast så krossade man ett svagt Detroit med hela 6-2 på hemmaplan.

Buffalo är ett riktigt bra hemmalag och ska man ta sig till slutspel så kommer det vara hemmaplan som ta dem dit och dessa matcher som idag måste man vinna.

Buffalo har ett ok lag på pappret inte mer man har en grym målvakt i Miller men lär inte behöva storspela idag mot ett väldigt svagt Islanders.

Islanders har inlett säsongen bedrövligt, man har förlorat 3 av 4 matcher efter förlägning eller straffar, visst man har plockat poäng i 3 av 4 matcher men man har spelat bedrövligt i flertalet av dem matcherna, nästan bara matchen mot Boston man spela bra men då lyckas man på nåt sätt tappar en 3-0 ledning sista 10min av tredje perioden.

Man har tre bra målvakter i Islanders och sen har man supertalangen Tavares i laget men utöver dessa så se laget rätt ruttet ut.

Denna matchen ska Buffalo vinna klart om man gör det man ska göra.