Nu börja den Allsvenskan hockey premiären att närma sig och det ska bli härligt, men idag har vi en annan premiär att ta oss an och det är CL, flera bra vinnare finns det och jag bjuder på en stensäker sådan.

 

Juventus – Bordeaux

Mitt tips: 1

Insats: 5/5

Analys: Juventus har börjat ligan alldeles strålande, spelet har stundtals sätt lysande ut och man verka spela på en helt annan dimension än vad man gjorde förra säsongen och nu verka man verkligen kunna utmanar Inter och ligasegern.

Italiensk fotboll har haft det tungt ute i Europa de senaste åren och denna säsong bli nog inget undantag, men här ska det bli vinst mot ett Bordeaux som har spelat allt sämre de senaste matcherna i franska ligan.

Juve saknar Diego och Chiellini i denna matchen men man ska kunna fixa en vinst även utan dem.

Bordeaux är obesegrade i franska ligan och ligger i delad ledning, under helgen så vann man med 1-0 mot Grenoble men spelet såg riktigt risigt ut långa stunder och man ska kunna kräva att de slå ett bottenlag som Grenoble med 2,3 mål åtminstone.

Bordeaux har ett relativt ungt lag med flera talanger från egna leden men ute i CL har man lite rutin och man väger för lätt för att orka stå emot Juve på deras hemmaplan.

Allt annat än en stabil seger för hemmalaget få ses som en skräll.