Finns inte så mycket att säga om min form just nu, den är usel men jag jobba vidare på att hitta tillbaka till gammal god form, den kommer nog infinna sig inom en snar framtid.

Trots ett uselt utbud idag så tänker jag spela ett antal spel och har jag lite tur med mig så kan det sluta lyckligt.

FCK Håndbold – Larvik

Mitt tips: 2:a

Odds: 4.20 @Nordicbet

Insats: 2/10

Analys: Denna matchen är hämtad ifrån Damernas CL i handboll, matchen betyder mest för hemmalaget FCK då de är i ett måste vinnarläger annars se det rätt kört ut i gruppen för dem då de har 1-0-2 på de tre första matcherna i gruppspelet.

FCK har ett bra lag på pappret men de har inte fått det att fungera ännu i CL och jag tro de kan få det rätt jobbigt idagens match också då de har en enorm press på sig att vinna.

Larvik vann över just FCK bara för 2 veckor sedan enkelt på hemmaplan med 31-26 och det var klasskillnad emellanåt i den matchen, man har även övertygat hemma i Norge i ligaspelet då man har vunnit alla matcher och i CL så har man raden 3-0-0 och är ganska säkra på avancemag men man vill nog säkra upp det rätt snabbt och varför inte göra det idag på bortaplan då man inte har nån press på sig.

Visst ska hemmalaget vara favoriter men man har blivit alldeles för stora favoriter med tanke på att bortalaget vann enkelt bara för två veckor sedan och man har toppform. Spela bortavinst till värde oddset 4.20.

Vinnare av Herrarnas Slalom Levi (Finland)

Vinnare:

J-B Grange  4.50 @Nordicbet 3/10

Mario Matt  11.00 @Nordicbet 1/10

Mattias Hargin  21.00 @Nordicbet 1/10

Analys: Grange är bäst i världen i slalom ännu trots en sämre resultatmässig säsong förra året, men han vann ändå världscupen i slalom och han vann denna tävlingen i fjol med 78 hundradelar förre Bode Miller.

Att han vann denna tävlingen gör mig rätt säker på att han kommer har en mycket fin chans på seger idag med då banan passa honom lysande och han åker så jävla fint och säkert, ibland se det ut att gå ganska sakta men det gå förbaskat snabbt så man luras rätt lätt av hans åkstil.

4.50 på Grange prova jag med 3 units.

Matt slutade trea här förra säsongen slagen med 92 hundradelar av Grange, Matt gjorde två stabila åk utan att få till det hundraprocentigt, när allt funka för denna Österrikare så är han kanske snabbast i hela världen men han bruka har svårt att hålla ihop det i två åk men denna banan är relativt enkel sätt till de andra slalom tävlingarna så han har en god chans att lyckas i två åk.

Spela 1 Units på Matt till 11ggr.

Hargin, varför spela jag på en svensk åkare som inte vunnit en tävling i världscupen ännu? Jo det är rätt enkelt förra säsongen slutade Hargin 7a i denna tävlingen slagen med 1.31 mot Grange, men saken är den att Hargin hade ett start nr på höga 50 i första åket och lyckas ta en topplacering och även resten av säsongen gav han ett stabilt intryck med flera topp 10 platser och till denna säsong har träningen gått lysande och han säger sig vara i grymt bra form redan nu.

Och idag starta han som nr 4 och då har han en kanonchans att utnyttja det och med tanke på att han gillar denna banan så ska han inte räknas bort på långa vägar, få Hargin till två bra åk så tro jag han är på pallen och gör han sina två bästa åk i karriären så tro jag han kan vinna hela denna tävlingen och få jag 21ggr pengarna på en åkare med han kapacitet så spela jag det och det är värt 1 Units.

Fick ett mail för drygt en timme sedan om ett klockrent spel.

Ghana – Mali

Mitt tips: 1:a & -1.0mål

Odds: 1.55 @BetClick & 2.60 @Bet365

Insats: 10/10 & 6/10

Analys: Detta ska enligt min kontakt vara dagens bästa spel, Ghana är klara för VM och det såg man i senaste kval matchen då man förlorade, men idag är det hemmaplan och hemma är man obesegrade de senaste 8 åren, fem hemmamatcher i kvalet har givit fem segrar och idag ska man vinna hemma.

Inom Ghanas fotbollsförbund så säger man att detta är en väldigt viktig match då laget kommer vara motiverade på hemmaplan sen vill alla behålla förlust nollan intakt på hemmaplan, man har plockat ut sex spelare från det väldigt talangfulla U20 landslaget och detta är inga dåliga spelare.

Man har de flesta stjärnorna med i startelvan som Muntari, Essien och Gyan är med.

Mali saknar alla stora stjärnor i dagens match man kommer spela utan Kanoute, Sissoko, Diarra och Seydou är alla borta från denna match, så man kommer kraftigt försvagat till dagens tillställning och man kan vänta sig ett rätt omotiverat Mali idag.

Inget talar emot Ghana i denna match och hemmalaget ska ses med en superchans i denna match och jag tro man vinner med 2,3 mål ialla fall.