Gårdagen slutade med kraftigt plus efter att alla tre spelen på Japan gick in, sen gjordes det sjukt många mål i Spanien matchen, Underspelet i Polen gick in, men sämre gick det för Belgien.

Rangers vann med 4-2 och det kan man endast tacka våran kung i målet förr, Henke Lundqvist räddade segern till Rangers på egen hand då Rangers var helt utspelade från 5min av andra perioden till slutsignalen och hade det funnits nån rättvisa så hade LA Kings gjort 6 eller 7 mål framåt.

Chicago dominerade totalt men pucken ville inte in bakom Khabibulin i Oilers målet och det blev bara seger med 4-3, man missade öppet mål med 7sek kvar.

Idag har vi hockey hockey hockey på utbudet och jag har ett par spel att bjuda på.

 

Luleå – Modo

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Odds: 2.10 @Bwin

Insats: 4/10

Analys: Luleå gick på en rejä nit senast mot Brynäs förlust med 0-4, den förlusten kom lite oväntat efter att Luleå spelat rätt bra hockey under ett par matcher.

Idag lär man vara extra taggade både revaschsugna och sen norrlandsderby.

Luleå har inga större problem i sin trupp inför kvällens match och det väntas storpublik. Luleå är hemmastarka som alltid och hemmaplan var viktigt förra säsongen melln dessa två lag.

Modo spel är under all kritik, förlust senast hemma mot usla Rögle och en nästsista plats i tabellen, det börja se riktigt illa ut för Modo.

Man har haft en del sjukdomar i laget den senaste tiden men der verka som att de flesta har blivit friska och man saknar samma spelare som senast Sundström och Salomonsson, två tunga avbräck men de har varit borta ett tag nu.

Men det är oroande för Modo att man har haft en del spelare sjuka frågan är om de är 100% till denna match, spela egentligen mindre roll för mig då jag inte tror de har en chans ändå i matchen.

Solklar etta på Luleå enligt mig, jag prova HCP spelet till ett godkänt odds.

Nashville – Chicago

Mitt tips: 2:a

Insats: 3/10

Analys: Nashville spela just nu en urusel hockey, försvarsspelet är under all kritik, jag har inte hittat vad som är felet men skador verka inte vara problemet så det måste bara vara att de är helt under isen.

Man har släppt in 12 mål på 2 matcher och det är löjligt bra, och idag ta man emot ett offensivt spelade Chicago som spelade ut Edmonton under natten som var men vann bara med 4-3, tycker det luktar utklassning här inatt med tanke på Nashvilles spel över hela banan är värdelöst.

Nashville få inte det offensiva spelet heller att stämma då man gör väldigt lite mål framåt, 1 mål framåt på de 3 senaste matcherna är inget annat än dåligt.

Chicago spelade som sagt under natten och vann med 4-3 och gjorde spelmässigt en lysande insats men marginalerna var alldeles för små för att man ska vara nöjd, man är just nu i bra form resultat mässigt och gårdagens match lär inte tagit så hårt på dem då de spenderade större delen av matchen i offensiv zon.

Huet väntas står inatt i Chicago målet och det är ett plus trots att han var urusel mot calgary.

Måste prova ett spel i denna match då man få 2.35 på ett Chicago i fin form mot ett lag som är helt under isen för dagen.