St Petersburg spelet gick åt skogen igår efter att de spelat bra sista 10min men båda NHL spelen satt fint så det slutade med skapligt plus ändå.

Idag har jag ett mail spel att bjuda på och ett par andra fina spel så häng med nu..

 

Ghana – Ungern

Mitt tips: 1 & -1.0mål

Odds: 1.93 @Pinnacle & 4.00 @bet365

Insats: 5/10 & 2/10

Analys: Här talar alt för en seger för Ghana, man är det klart bättre laget, man spela bättre fotboll man är mer utvilade.

Ungern spelade en lång match mot Tjeckien som fick avgöras på straffar och nu senast en lång match mot Italien som man vann med 3-2, men det ska sägas att Italien endast var 8 man på plan på slutet och det var ändå de som förde spelet mot Ungerns 10 spelare.

Ungern saknar 3 spelare idag som är avstängda, en spelare är avstängd för rött kort senast och två är avstängda för antal gula kort.

Ungern spelade bra i 30min mot Italien efter det så var man mer eller mindre utspelade och det är nog så att man börja bli lite slitna nu och det har man inte råd med mot starka Ghana.

Ungerns anfallsspel är bra medans mittfältet är sisådär, defensiven är rent ut sagt horribel och det kommer nog läcka en del bakåt idag.

Prova både raka ettan till lysande odds och HCP spelet till ett magnifikt odds.

Frölunda – Södertälje

Mitt tips: 1 (-1.5mål)

Odds: 1.75 @BetClick

Insats: 7/10

Analys: Frölunda har efter en bra start på säsongen hamnat i en rejäl svacka och förlorat 4 raka matcher, vem kunde har trott det inför säsongen inte jag ialla fall.

I dag tror jag den stora vändningen kommer, man är rejält förstärkta med Lundqvist och Bäckman och det lär taggar de andra i laget, Lundqvist ger en extra dimension till anfallsspelet och Bäckman förstärker verkligen upp defensiven, man kommer bli riktigt bra i PowerPlay spelet också och i BoxPlay nu.

Frölunda har ett grymt lag på pappret och jag kan verkligen inte se dem ta stryk i fem raka matcher.

SSK är inte bra, man är varken bra i defensiven eller offensiven och att ens tror att de ska har en susning mot Frölunda finns inte i min värld.

SSK dra på sig många onödiga utv och det kommer straffar sig mot Frölunda och jag tror det bli utklassning idag.

Jag lira frölunda -1.5mål här utan att tveka.

Toronto – Colorado

Mitt tips: 1

Insats: 3/10

Analys: Spelade emot Toronto under natten som var, men nu spela jag på att de ska vinna.

Man var inte så dåliga som resultatet visade under natten, ställningen var 2-3 till Rangers och det var Toronto som ägde större delen av andra perioden, men en viss Henke Lundqvist stodd för en mäktig andra period och höll sitt Rangers i ledning ensam nästan men sen i tredje så föll man igenom efter ett par snabba Rangers mål.

Toskala gjorde en helt ok match i målet gå inte att lasta honom för förlusten och han lär få nytt förtroende, sen få man troligen tillbaka speed kulan Stålberg till matchen och det är enormt viktigt då han är en nyckel spelare i deras första femma.

Man har ett jäkligt bra lag på pappret och det gäller nu att de ta sig i kragen och visa upp det spel som man hade uner försäsongen som gjorde dem så framgångsrika, jag tror fortfarande att detta lag kan ta sig till ett slutspel och nu har man en passande uppgift för att ta säsongens första vinst.

Colorado har ändrat om mycket i laget inför denna säsong, man har ett ungt och oefaret lag som spelat mycket på inspiration i inledningen, de spelade en tuff match igår kväll och det tror jag ta hårdare på dem än vad det gjorde på Toronto då de har spelare som är vana vid spel natt in och natt ut.

Har bara en skön känsla för att det är dags för Toronto seger inatt och ettan spelas.