Skön lördag, ett högintresant utbud stå för dörren och jag spela ett antal spel idag, det är bara att hänga med.

Wolfsburg – Leverkusen

Mitt tips: 1

Insats: 4/5

Analys:

Wolfsburg har efter en bra start på säsongen hamnat i en jobbig svacka med två raka förluster och man har verkligen inte spelat bra, backlinjen och de centrala mittfältarna har varit bedrövliga, men samtidigt vet man vad de kan och jag tro de ta sig i kragen idag och leverera. VINST är ett måste om man inte ska sumpa sina chanser på guldet, spelare som Barzagli, Dzeko och Grafite måste kliva fram och visa att man är ledare i laget.

Dzeko och Grafite har endast mäktat med 2 mål denna säsong tillsammans och det duger inte, Misimovic är i bra form och nu är det bara att hoppas han hitta sina suveräna passningar till anfallsparet, Josue tillbaka efter skada vilket är ett enormt plus.

Leverkusen har gjort det bra än så länge, man är ett ungt lag som inte har råd med skador på nyckelspelare, man har sin ledare Hyppiä där bak och han lär sannerligen få göra skäl för sin lön idag, Leverkusen kommer bli tillbaka pressade i stora dela av matchen och då gäller det att ta sina chanser när de dyker upp.

Leverkusen saknar fortfarande anfalls stjärnan Helmes, sen har man nya skador på mittfältaren Pierre De Wit (korsband) och reservmålvakten Benedikt Fernandez (menisk).

Det mesta talar för en hemmaseger och jag kan inte mostår ett odds på runt 2ggr då jag vet vilken enorm kapacitet Wolfsburg har och att de ska förlorar 2 raka hemma och 3 matcher i följd se jag inte som något sannorlikt.

 Sunderland – Hull

Mitt tips: 1

Insats: 5/5

Analys:

Sunderland har ett bra lag på pappret och när de få ihop det så är man riktigt slagkraftiga och trots att man spelade uselt senast så ska man har en toppchans idagens match mot mediokra Hull.

Sunderland har en del problem på målvaktssidan men det är nog inte den delen som är det värsta idag, idag måste man få igång sitt anfallsspel och det kommer man få chansen till i denna match då man lär skapar chanser i var och varannat anfall.

Sunderland är i normala fall ett bra hemmalag men har haft svårt i hemmaspelet det senaste året, man har ett mäktigt stöd hemma och det borde höja dem en eller två procent i denna livsviktiga match, antingen hänger man på övriga mittenlag eller så ta man plats med de andra bottenlag efter denna match. Man saknar McCartney och Gordon i denna match sen ahr man små frågetecken för Cattermole och Fulop men båda är spelklara troligen.

Hull har en relativt usel trupp och man ska inte kunna hänga kvar denna säsong, men man har inlett rätt ok med fyra poäng på de fyra första matcherna. Men idag möter man ett lag som man har svårt emot, de fyra senaste matcherna mellan lagen har slutat med fyra förluster och idag kommer den femte.

Hull har en ny anfallare tillgänglig inför matchen, kan inte namnet rakt av men han har spelat flera CL matcher och är en målfarlig anfallare, kanske han ska göra målen så de klara sig kvar, men jag tro inte det räcker.

För mig är detta dagens BANKETTA!

Pole Position i F1 Kvalet: A. Sutil, G. Fisichella eller R. Kubica

Odds: 10.00, 22.00 och 20.00

Insats: 1/5 på alla tre

SPELSTOPP: 13:55 Nordicbet

Analys:

Force India bilen med Sutil har visat sig vara snabba även denna helg, förra tävlingen var det Fisichella som var tok snabba, men nu har Fisichella lämnat efter succen för Ferrarin så nu få Sutil ta över ledar rollen inom teamet med Liuzzi som andre förare.

Sutil har visat flera gånger att han är snabb och har all kapacitet i världen att lyckas ta Pole då Monza banan liknar SPA banan som man körde sist på otroligt mycket med långa rak sträckor och snabba och långsamma kurviga partier och detta passa Force India bilen lysande och jag tro Sutil kan ta Pole idagens kval.

Fisichella har efter succen för två veckor sedan hunnit med att byta stall från Force India till Ferrari, lysande tillfälle att göra det på då Ferrari har hemmatävling och han är själv italienare.

Fisichella kommer nog får en fördel av Ferrari i denna tävling då man vill har en italienare där uppe så publiken bli tillfreds efter en annars fiasko säsong, Fisichella har en viss chans på Pole till strålande oddset 22ggr.

Kubica och hela BMW fick fart på maskineriet sist på SPA och det kan man nog tacka den snabba banan för och allt borde peka på ny succe för stallet som lämnar F1 efter säsongen, banan är som sagt likt förra tävlingen och nu kan till och med BMW har gjort lite fler uppgraderingar för att avsluta F1 äventyret på ett snyggt sätt och detta kan nog vara sista chansen för en Pole denna gång och man har en viss chans på det om man ta och gör en del chansningar, mindre bränsle och det perfekta varvet och det kan bli Kubica längst fram på griden på Söndag.

 

Kan möjligen komma ett MAXSPEL till under Lördagen då jag fortfarande inväntar info från en match, och  bli det rätt info så bli det MAX till ett strålande ODDS!