Betis gjorde en lysande första halvlek igår och hade 1-0 och allt såg bra ut, sen i andra så försöker de inte ens spela fotboll och det straffade sig och Union fick in 1-1 målet och spelen sket sig på dem.

Idag har vi ett halvdant utbud, har fått ett mail från min ryska kontakt igen och han har ett hockey spel att bjuda på. Kommer lägga ut en eller två NHL reka lite senare under dagen också men kommer börja med den ryska matchen. Ni ligger även NHL SPELEN ute.

 

SKA St Petersburg – Ak Bars Kazan

Mitt tips: 1

Insats: 5/10

Analys: St Petersburg har toppform och gå fram som en maskin, man bara vinner match efter match, visa matcher spela man inte så bra i men då vinner man på ren klass då man är överlägsna sina motståndare.

Petersburg vilade sin första målvakt senast så han kommer vara utvilad till dagens match, St Petersburg är det mest kompletta laget i KHL, man är bra både framåt och bakåt och man har flera spelare som kan avgöra matcherna på egen hand.

Bars Kazan har det jobbigt, man ligger i den nedre regionen av tabellen trots bra spela material, man gör otroligt mycket enkla misstag i matcherna och detta har lätt till att man släpper in många onödiga mål och dra på sig dumma utv som resultera i mål för motståndarna.

Matchen spelas i Vilnius i Litauen så det är spel på neutral plan och detta borde vara fördel St Petersburg då man har spelat lysande bra på bortaplan medans Bars Kazan har flera svaga resultat på borta is.

St Petersburg har en förkrossande statistik på slutet mot Bars Kazan

2008-11-25 – 16:00 SKA St. Petersburg AK Bars Kazan 5-1
2008-11-19 – 17:00 AK Bars Kazan SKA St. Petersburg 1-3
2008-02-18 – 17:00 Ska ST Petersburg Ak Bars Kazan 1-0
2007-11-29 – 17:00 Ska ST Petersburg Ak Bars Kazan 3-2 Slut e str
2007-09-22 – 15:00 Ak Bars Kazan Ska ST Petersburg 1-4

Med andra ord allt talar för seger för St Petersburg.

NY Rangers – Toronto

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Odds: 2.50 @expekt

Insats: 4/10

Analys: Detta är för mig ett klockrent spel, har sett Rangers alla matcher så här långt och de spela en bländande hockey och krossa sitt motstånd totalt.

Man har inlett med 4 vinster och 1 förlust och den kom mot Pittsburgh en match man skulle vunnit. Man spelade så sent som under gårdags natten och de hade lekstuga med Anaheim och vann med 3-0 och hade flertalet ramträffar. Henke vilade under natten som var men väntas står inatt trots att Valiquette gjorde en lysande match och höll nollan.

Toronto har inte alls inlett som jag trodde man står fortfarande utan seger, man har lyckats ta en poäng så här långt och försvarsspelet har sett darrigt ut, nu har man stora skadeproblem också, Gustavsson saknas även idag i målet, Stålberg är skadad sen saknar man ytterligare 4-5spelare till matchen.

Torontos BoxPlay spel är bland det sämsta som har skådats i NHL:s historia, man släpper in mål i nästan 70% av alla BoxPlay, sinnessjukt dåligt. Toskala i målet är totalt oduglig.

Allt talar för en ny seger för Rangers som just nu är NHL:s bästa lag rent spelmässigt.

 

Tampa Bay – Florida

Mitt tips: 1

Insats: 4/10

Analys: Tampam fick äntligen den förlösande segern senast efter att har spelat lysande hockey i alla matcherna i början av säsongen, segern senast kan visa sig vara ytterst viktig för dem då jag tro detta lag kan ta sig till slutspel om de slipper allt för mycket skador på samma gång, Hedman och Öhlund har ett grymt ansvar i tampa då de spela alla moment under matcherna, Hedman snitta mest istid av alla spelarna i Tampa, det är stort alltså, han gå en lysande framtid till möttes.

Tampa har två kedjor av yttersta världsklass och när de är bra då är hela laget strålande.

Florida kommer få det jobbigt denna säsong efter att har gjort sig av med sin bästa defensiva spelare inför säsongen och defensiven har inte alls varit bra i inledningen av säsongen.

framåt är man rätt svaga även det så det se tungt ut för dem och de lär inte kunna ta sig till slutspel denna säsongen heller.

Tycker även här att det mesta talar för en hemmaseger och det till en fint odds.