Landskrona spelet satt hur lätt som helst igår till fina 3ggr insatsen, bara till att tacka bolagen för det.

Idag har vi ett mäktigt utbud och det finns massor att gå igenom, men då jag inte tycker om Carling Cup i vanliga fall så nöjer jag mig med ett spel från Cupen.

 

Gillingham – Plymouth

Mitt tips: 1

Insats: 3/10

Motivering:

Gillingham är nykomlingar i League One och man startade säsongen med att krossa Swindon med otroliga 5-0 efter att har spelat grym fotboll långa stunder.

Vad vet man annars om dem? Inte mycket men lag från lägre serie bruka ta dessa Cuper på stort allvar då de se detta som årets höjdpunkter då man möter lag från högre serie, sen vet man att man ahr en bra chans att gå vidare då lagen från högre serie bruka kunna vara omotiverade till denna cupen sen bruka de även ställa över flera nyckelspelare.

Gillingham är inget undantag, man lär ställa upp med bästa möjliga lag för att ta sig vidare till nästa omgång.

Plymouth inledde säsongen med att kryssa borta mot Crystal Palace, det få man se som klart godkänt då man bruka vara riktigt dåliga på bortaplan.

Plymouth tränare har sagt att man ska försöka undvika att göra för mycket ändringar inför denna matchen, men en del viktiga kuggar är ur spel lagkapten Carl Fletcher är skadad och sen sakans Benins landslagsspelare Reda Johnson då han är på landslagsspel.

Två otroligt tunga avbräck med tanke på Plymouths redan svaga trupp, sen säger traditionen att Gillingham kommer vinna denna match då Plymouth har åkt ur direkt i Cupen 8 år på raken.

Jag tro den sorgliga traditionen för Plymouths del håller i sig och bli ett nionde år.

Oddset locka till spel på Gillingham so verka har nåt bra på gång.