Det går riktigt uselt just nu, inget stämmer men det är bara att jobba på för eller senare så vänder det tillbaka igen och jag hoppas det gör det redan idag.

Leksand – AIK  1

Bofors – Sundsvall  1

Odds: 2.55 @expekt

Insats: 3/10

Analys: Leksand gjorde säsongens bästa match senast mot Mora, seger med 6-2 och en härlig effektivitet visades upp förr en gångs skull, man saknade hela 8 spelare i förra matchen så man hade en hel radar med juniorer med i laget och hela laget gjorde en 100% genomförd match.

Idag få man tillbaka 5-6 spelare till matchen och det är givetvis ett stort plus, Leksand leder serien trots stundtals bedrövligt spel men jag tror man fick allt att lossna i senaste omgången och att vi få se ett helt annat lag från och med nu.

AIK har varit en stor besvikelser även de denna säsong man ligger endast på plats nr 5 i tabellen och det är inte godkänt, spelet har långa stunder sett värdelöst ut och man är duktigt överskattat.

AIK spelade matchen bara för ett par dagar sedan och jag tro den matchen kan sitta i benen fortfarande, annars så har man haft det lätt emot Leksand det senaste året man har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna lagen emellan men idag tror jag det bli ändring på det.

Bofors gjorde säsongens sämsta match senast mot Troja förlust med 1-4 och inget stämde ute på isen allt såg lojt ut, man fick även hård kritik från tränaren efter matchen så vi kan nog räkna med ett heltänt Bofors ikväll, man har inga större skadebekymmer så man kan ställa ett starkt lag på isen.

Sundsvall har haft det tufft med sjukdomar och skador på slutet, de flesta av de sjuka är tillbaka nu men de är inte i toppform ännu. Man har fortsatt en del bekymmer med skador.

Känns som att Bofors måste vinna denna matchen för att inte tappar allt för mycket mark på de övriga topplagen.