Gårdagen slutade med PLUS efter att båda kontakt killarna haft klockrena analyser om Japan matchen, DIF gjorde en ok match borta mot FBK men det slutade med en uddamålsförlust.

Idag har vi ett rätt segt utbud, har ett mail spel att bjuda på idag och det är allt som spelas denna dag.

Real Betis – Real Union

Mitt tips: 1 & -1.0mål

Odds: 1.54 @Pinnacle & 2.50 @StanJames

Insats: 6/10 & 3/10

Analys: Här ska det råda klasskillnad enligt min kontakt, Betis ska enligt honom vara riktigt bra denna säsong och det ska man vara då de ramlade ur högsta ligan förra säsongen och deras självklara mål är uppflyttning direkt, de har startat ok med 3-2-1 på de sex första matcherna.

Man är hemmastarka som man bör vara med 2-1-0 på de tree första matcherna med en målskillnad på 6-0.

Man spela som alltid en härlig offensivt spel på hemmaplan sen är man också riktigt bra defensivt på hemmaplan och släpper till ytterst få målchanser.

Real Union har efter en trevande start som nykomlig tagit två raka vinster men dessa vinster ska man inte överskattar då det har varit mot svagt motstånd i form av Castellon och Girona, båda de lagen ligger i botten av tabellen och idag är det helt annat motstånd för dem.

Tränaren i Real Union har tydligen sagt att man ska spela en defensiv fotboll med snabba kontringar, men han medgav också att detta troligen är säsongens absolut svåraste bortamatch och han skulle vara nöjd om laget klarade av ett oavgjort resultat.

Det är faktiskt alltid lika härligt att höra att en tränare är nöjd med ett kryss, det bruka innebära att det råder stor klasskillnad mellan lagen.

Jag spela både rak etta och HCP på hemmalaget Betis då de ska vinna denna på pappret enkla match.