Gårdagen slutade med fint plus som kunde varit ännu bättre om inte Luleå lyckats med det omöjliga och tappar 3-1 mot Rögle till förlust. Idag har vi åter igen ett stort utbud och jag har några spel så det är bara att hänga på.

Dubbel:

Mörrum – Olofström  2  1.60

Nybro – Gislaved  1  1.30

Dubbel odds: 2.08 @Bet-at-home

Insats: 7/10

Analys: Mörrum är nykomlingar i Div1 F och det märks då större delen av laget håller Div2 klass, man ligger just nu näst sist i tabellen och man kommer få kämpa hårt för nytt kontrakt denna säsong precis som väntat.

Man är väldigt ihålliga i sin defensiv och backarna håller usel klass nästintill Div3 klass på dem då de är rundningsmärken för de bättre lagen i serien.

Detta är en derby match och de möttes för ett par veckor sedan i Olofström och då blev det kross 11-3 OIK och det var KLASSKILLNAD mellan dem. OIK ligger tvåa i serien och är den stora positiva överraskningen denna säsong och det mesta lutar åt att man kommer fortsatt förbli ett topplag och denna match ska de bara vinna mot ett väldigt svagt hemmalag.

Nybro åkter ur Allsvenskan förra säsongen och deras mål är att ta sig tillbaka direkt, man hade en rätt svag inledning på säsongen men har allt eftersom kommit igång och börjat klättrar, just nu innehar man plats nr 4 i tabellen men man kan nog ta sig upp nån placering till.

Man har et riktigt bra lag för Div1 och det är klasskillnad mellan Nybro och Gislaved på alla positioner.

Klar hemmaseger att vänta här. Spela dubbeln ganska hårt då båda lagen ska vinna sina matcher lekande lätt.

Malmö FF – BP

Mitt tips: 1:a (-1.0mål)

Odds: 2.35 @Unibet

Insats: 3/10

Analys: Sista matchen för säsongen och en match utan betydelser för nåt av dessa två lag, men jag är övertygad om att MFF vill avslutar på ett snyggt sätt hemma efter en rätt bra höst säsong där man fått anfalls spelet att fungera riktigt bra med Larsson och Ofere på topp.

MFF förlorade senast mot KFF med 4-5 efter en sjuk match där MFF hade matchen i sin hand. Idag kommer vi få se ett MFF som kommer spela en galet offensivt spel och jag tro det kommer innebära minst 3mål framåt för dem och då tro jag mitt hcp spel sitter. MFF spela som bäst när man inte har nån press på sig har man visat och denna matchen är verkligen utan press och då kommer man vinna enkelt.

Inga större bekymmer i MFF truppen inför matchen.

BP har gjort en kanonsäsong efter förutsättningarna man ahr och att de klara sig kvar i allsvenskan är väldigt bra gjort. Idag kommer man ner till Malmö utan press och kan spela avslppnat men jag tro även de är duktigt omotiverade till att spela denna match.

BP gör inga större ändringar till denna match från senast, man väntas starta med samma elva och det kan både vara positivt och negativt.

Inga större bekymmer i BP. Jag spela -1mål på MFF då jag hoppas de vill avslutar denna säsong på bästa sätt.