Gårdagen blev lyckad som väntat då både Bofors och Detroit gjorde det de skulle nämligen vinna sina respektive matcher, Bofor vann med 2-1 och Detroit vann med 6-2 och det var KLASSKILLNAD.

Idag har vi åter igen ett väldigt fint utbud och det finns flera fina spel och dessa har jag valt, häng med om ni vill vinna pengar.

 

Joachim Johansson – R. Gasquet

Mitt tips: 1

Insats: 5/10

Analys: Pim Pim Johansson övertygade i sin comeback mot Hewitt då han vann i två raka set och det mest imponerande i det var att han vann de viktiga bollarna i matchen, han hade flera breakbollar emot sig i andra set men höll huvudet kallt och han visade inga tedenser till trötthet eller skadekänningar.

Jag vet att det var hans första match på över ett år men samtidigt så vet jag vilken potential denna killen har, serven kommer vara bättre idag och han bruka spela bättre och bättre för varje match och jag räknar med att Pim Pim har en kanonchans idag mot medelmåttan Gasquet som inte imponera på mig.

Gasquet har ingen vidare serve och hans grundslag är inte dödande så han kommer få springar mycket idag mot hårslsående svensken.

Jag tro helt klart att Johansson har en fin chans i matchen och jag tycker oddsen ligger fel, allt över 2.10 är mer än spelbart på serve kanonen Pim Pim idag.

Shakhtar Donetsk – Partizan

Mitt tips: 1 (-1.0mål)

Odds runt: 1.65-1.70

Insats: 4/10

Analys: Donetsk ska ses med en toppchans att vinna denna matchen med ett par måls marginal, man är regerande UEFA Cup mästare och ska ny försvara titel i den nya Europa League, det kommer bli tufft för dem men man är ett lka bra lag denna säsong som man var förra säsongen.

Man har inga större problem i truppen och hemma i Ukraina så är man alltid svåra att tas med och dagens motstånd skrämmer inte många, Partizan är en klubb i KRIS, man spela uselt hemma i ligaspelet och ute i Europa så är man usla och borta spelet är under all kritik.

Partizan spela ruskigt långsam fotboll och när man gör mål så gör man det på straffar eller motståndarnas misstag man skapar inget på egen hand och det är helt utmärkt för mitt spel i denna match.

Det sägs att Partizan ska spela offensv fotboll i dagens match och då ställer jag mig frågan är tränaren rent ut sagt korkad och då bli mitt svar JA, ska han gå ut och säga till sina spelare att spela glad fotboll borta mot ett erkänt hemmastarkt Donetsk så kan man nog idiot förklara honom, det är därför fansen vill har bort tränaren fortast möjligt då han inte förstår hur fotboll ska gå till.

Partizan kommer göra två ändringar till denna match i jämförelser med matchen mot Toulouse och det är att i mål kommer Radosavljevic står och det är hans första Internationella match och sen kommer även Stevanovic spela och han är tydligen en ung och väldigt ojämn spelare.

Sen är klubben under granskning efter förra matchen då en Toulouse anhängare blev nedslagen på en bar av ett gäng Partizan fans och senare avled pågrund av skadorna, det är inte bra för Partizan då de har varit avstängda en gång innan efter att deras fans skämt ut sig.

Det finns egentligen inget som talar emot Donetskt i denna match och jag prova ett Hcp spel här med en insats strax under medel.

Frölunda – Djurgården

Mitt tips: 1

Insats: 5/10

Analys: Jag har Frölunda som vinnare av elitserien och att de ta SM- Guld till våren och inget har ändrats efter de tre första matcherna, man har vunnit alla tre utan att glänsar och det visa bara vilken styrka detta lag har och vilken klass de kommer visa när de få allt att falla på plats.

Idag ta de emot ett Djurgården som är upp och ner, Frölunda har ett par frågetecken inför kvällens match och det är Olimb och Blomdahl som båda dras med förkylning och sen är Lundqvist skadad och missa denna match också annars så se allt bra ut och jag räknar med ett taggt Frölunda hemma i Scandinavium.

Djurgården har stundtals spelat bra i inledningen av säsongen men deras försvarsspel och målvaktsspel har varit riktigt risigt och det har de inte råd med mot effektiva Frölunda.

Djurgården saknar Ottosson ikväll och det är ett tungt avbräck.

Jag kan inte se hur Frölunda ska förlora denna match men då oddsen är relativt låga på hemmalaget så väljer jag bara en medelinsats.

Toronto – Montreal

Mitt tips: 1

Insats: 8/10

Analys: Då var det dags för NHL premiär säsongen 09/10 och vilken match vi bjuds på direkt, efter att har studerat årets Toronto lag under försäsongen så har jag kommit fram till att de är säsongens stora outsider, de kan verkligen gå LÅNGT denna säsongen då man verka har hittat mixen i laget.

Under försäsongen har man imponerat storligen, enda förlusten kom i sista försäsongsmatchen mot Buffalo med 6-7 och den matchen skulle man verkligen vunnit då man stundtals var helt ÖVERLÄGSNA och vi har fått en ny supersvensk i Toronto och det är Viktor Stålberg, han har varit kung under försäsongsmatcherna och vann poängligan på sina 9p.

Toronto har värvat smart denna säsong då man har förstäkt backsidan med flera starka spelare med bra ingredienser och forwards sidan se väldigt bra ut och målvaktssidan se helt ok ut med Gustavsson och Toskala.

Toskala stå inatt trots sin usla insats senast.

Montreal har bytt ut större delen av sin trupp från förra säsongens fiasko och nu kommer man få det jobbigt denna säsong då man se väldigt svaga ut, ska man ta sig till slutspel så måste Price i målet växa ut till ett monster och det tro jag inte han kommer att göra.

Montreal har en svag back uppsättningen och forwards sidan se minst sagt lika svag ut.

Man bruka säga att man ska ta det försiktigt i premiär matcherna men efter att har följt Toronto under försäsongen så kan jag inte se dem tappar poäng i denna match mot ett svagt motstånd som Montreal är.