1 av 2 spel satt under Lördagen, såg ut att bli 2 av 2 men två tunga mål i andra halvlek av Barnsley grusade de förhoppningarna, men men ingen större skada skedd bara en dryga units minus på en annars mycket bra vecka.

Måndag bjuder på en del inresanta matcher.

 

Sirius – Landskrona

Mitt tips: 2

Insats: 3/10

Motivering:

Sirius ligger fortsatt på en sista plats i serien men vid en vinst idag så skulle man klättrar flera platser uppåt, men jag tro man kommer få det riktigt tufft i denna match mot ett Landskrona som trivs på bortaplan och sen har man spelat bra mot just Sirius i de senaste möterna.

Senaste matchen mot Sirius så vann man med klara 3-0 och förra säsongens bortamöte så vann man med överlägsna 4-0.

Sirius har ett stort plus till denna match och det är att Daniel Hoch är tillbaka i truppen och han väntas få rätt gott om speltid då han spelat med U21 laget på slutet, men det finns även en hel del skador att talar om i Sirius laget också, följande spelare är borta Jonas Lundmark är avstängd, Love Lidström inte riktigt matchredo, och på de skadades lista hittar vi Fredrik Söderbring, Daniel Blomgren, Mani Tourang och Sunday Bale.

Flera av dessa är extremt tunga avbräck.

Landskrona kommer till dagens match med hyfsat självförtroende, spelet börja se allt bättre ut och man ahr plockat poäng i de 3 av 4 senaste matcherna, senast hämtade upp ett 0-2 underläger till 2-2 mot Qviding, Fredrik Olsson gjorde båda målen och har äntligen Mjällby grabben kommit igång, jag tror det ialla fall.

Även Landskrona har en del tunga avbräck Pär Cederqvist som är avstängd, Linus Malmkvist och Christoffer Carlsson är även de ur spel.

Men detta kommer bli en stenhård match mellan ett Sirius som är hemmastarka och ett mycket bortastarkt Landskrona som jag tycker mig kunna se ut att vara på gång.