Gårdagen blev uselt efter att en patetisk domare dömt 2 straffar åt Sheffield U där den sista straffen är horribel, men vad kunde man vänta sig med Clattenburg som domare.

Men ingen mening att grävar ner sig utan det är bara att ta nya tag och idag har jag ett par riktigt sköna lir så häng på nu………..

Real Madrid – Alcorcon  1 (-4.0mål)

Villarreal – Puertollano  1 (-1.0mål)

Odds: 5.13 @Sportingbet

Insats: 4/10

Analys: Real Madrid har en hyfsad uppförsbacke att vända på efter första matchen, man förlorade borta mot ett medelmåttigt Segunda B lag med 0-4 efter en katastrofal insats, Real fick gå ut och be sina fans om ursäkt och alla andra runt hela klubben, Pellegrini fick hård kritik och riskera fortfarande sitt jobb och Guti har blivit mer eller mindre utslängd från laget då han bad tränaren att dra åt helvete.

Real Madrid har gått ut på sin hemsida och utlovat seger i matchen och att man ska göra allt i sin makt att man ska vända på detta, så nu är det upp till bevis, Real hade ruggigt bra lag i första matchen men idag ställer man ett ännu bättre lag på planen man har mer eller mindre tagit ut det bästa och detta är en förväntad startelva, Dudek; Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; Diarra, Lass; Higuaín, Kaká; Raúl och Van Nistelrooy

Det är egentligen bara Casillas och Raul som saknas, men det är möjligt att man även ställer Raul på planen till förmån för? vem det vet jag faktiskt inte. Men en sak är säker det kommer bli full fart framåt och kan man få in ett snabbt mål så har man alla chanser i världen att vända på detta då man är löjligt mycket bättre än sitt motstånd.

Vad har jag att säga om Alcorcon? inte mycket man gjorde en prickfri första match mot Real, men det var mot ett lojt Real och det kommer man inte stöta på idag utan idag kommer det bli ett motiverat stjärnlag man spela emot och då har jag svårt att se detta medelmåttiga lag har nåt att hämta.

Spela att Real ta och vänder på detta och vinner med 5 mål eller mer.

Villarreal fick 1-1 i första matchen mot Segunda B laget Puertollano och nu har man ett guldläger att ta sig vidare, Villarreal ta matchen på ganska stort allvar då man har gott dåligt i ligan och ligger i botten sen vet tränaren att han måste leverera resultat för att få behålla jobbet.

Villarreal har fått två stora plus inför matchen och det är att Senna och Llorente är tillbaka efter skador att Llorente redan är tillbaka är ett otroligt då hans skada befarades vara rätt illa men så var inte fallet.

Marcos Senna förväntas faktiskt starta denna matchen då han behöver speltid då det är landslags uppehåll snart, Rossi och Nilmar ryktas starta på topp och det är riktigt positivt då båda är i god form sen kan man slänga in Llorente sista 20min om det inte lossnar för dem.

Puertollano spela samma serie som Villarreal B gjorde förra säsongen så det säger det mesta om dagens motstånd, man ska inte har nåt att hämta i matchen och man är inget vidare bra lag heller så jag tro de åker på storstryk idag.

Jag spela -1 mål på Villarreal då det ska skiljar enormt mycket mellan lagen.

Frölunda – Linköping

Odds: 2.70 @Unibet

Insats: 4/10

Analys: Stormatch direkt i återstarten, Frölunda ta emot ett formstarkt Linköping.

Frölunda har inte fått spelet att stämma alls i inledningen, man har spelat dåligt och spelarna har varit skadade. Man har fortsatt skadeproblem och man har flera på skadelistan och flera osäkra kort inför matchen.

Ett Frölunda i form är ruggigt bra men jag har inte sätt Frölunda i form ännu denna säsong och jag har svårt att se dem i form i återstarten med skadeproblem, dessa spelarna är ute ur spel Ville Mäntymaa, Mikko Lehtonen eller Philip Larsen, sen är det mest trolig att Riku Hahl missa matchen sen är Christian Bäckman och Tobias Viklund högst osäkra kort, junioren Peter Andersson som spelat mycket på slutet kan inte spela denna matchen så med andra ord så kan det se riktigt illa ut i laget inför matchen, men det finns även en positiv nyhet och det är att Andreas Karlsson är tillbaka i spel.

Linköping har efter en usel start på säsongen kommit igång riktigt ordentligt på slutet och det kan man tacka tjeck stjärnorna Hlavac och Hlinka för sedan deras återkomst så har man varit obesegrade och man öser in mål och bortaspelet har kommit igång på allvar.

Man saknar Zachrisson idag och det är ett minus då han är lagets bästa poängplockare, men man har ett bra bredd på truppen så det ska inte vara allt för stor skada skedd, man skicka upp Tolsa i första kedjan då han är i bra form.

Jag förväntar mig ett LHC som gå ut och försöker spela sitt spel och man har bl.a besegrat FBK borta den senaste tiden så man kan slå bra lag även borta.

Jag hoppas Frölunda saknar nån av sina osäkra kort ikväll och då tycker jag att LHC ska har en fin chans på seger.