NordicBetVi behöver inte se oss långt om för att hitta söndagens utan tvekan hetaste match. Glöm Premier League och Serie A, nu är det Allsvenskan och stockholmsderbyt mellan AIK och Hammarby som gäller. Den inhemska fotbollen kanske inte alltid ger oss den högsta kvaliteten eller bästa underhållningen men passionen, den är det ingen som kan ta ifrån oss. Friends Arena är spelplatsen med avspark klockan 15.00, missa inte detta!

 

Två lag i skilda världar

Det är med helt olika förutsättningar som AIK och Hammarby kommer till dagens match. AIK ligger för tillfället och lurar just bakom toppduon beståendes av IFK Norrköping och Malmö FF. Varje match är viktig för Solna-laget om man inte vill bli avhängda ifrån guldstriden så gissa om dem kommer att sälja sig dyrt i en derbymatch.

Hammarby å sin sida kommer ifrån en betydligt tuffare situation. För ett par omgångar var man i högsta grad indragen i den absoluta bottenstriden men har i de senaste matcherna lyckats plocka 10 av 12 möjliga poäng. Det gör att man nu parkerar på en för tillfället något mer säker tabellposition.

Stockholmsderbyn är alltid heta tillställningar med mycket passion, känslor och historia bakom. Dagens match är inget undantag utan vi kommer att få se två lag som kommer gå för seger till hundra procent. En vinst för AIK skulle betyda fortsatt kontakt med topplagen medans tre poäng för Hammarby skulle befästa deras mittenplacering än mer.

Spela på matchen hos Nordicbet, alltid bäst när det kommer till spel på nordisk fotboll. Du vet väl om att du kan spela på matcher så långt ner som i division 5? Bli medlem nu du också!