Det ligger 9,5 miljoner i jackpotten på Stryktipset nu på lördag 14/1 och det blir Premier League och Championship för hela slanten. Det kan när man tittar på matcherna se ut som om topplagen har enkla möten, men det betyder också att en en skräll eller två kommer att ge hög utdelning.

Det kan som sagt se enkelt ut: Liverpool aldrig har förlorat hemma mot Stoke, Chelsea har vunnit 15 av de 18 senaste matcherna hemma mot Sunderland, United har förkrossande 74-24 i målskillnad på Bolton och ett guldjagande Tottenham tar emot Wolverhampton som är ligans sämsta bortalag.

Vi frågar Henrik Modén, oddssättare på Svenska Spel, om det finns en möjlighet till skrällar på lördag:

-”Det blir svårt men både Liverpool och Chelsea går halvknackigt och kan få det jobbigt mot ett tufft Stoke respektive ett Sunderland som har hittat formen efter tränarbytet.”

Det är jämnt i tabellen, innebär det att Tottenham kan haka på?

-”Tottenham har lite skadeproblem, men Wolverhampton hemma ska de kunna slå ändå. Mycket talar för att de hakar på och att serien i allra högsta grad lever ett bra tag framöver.”

Med 9,5 miljoner extra i potten finns goda chanser för miljonutdelning och spelstopp är som vanligt lördag klockan 15:59.

Matcher i Stryktipset 14/1 2012

 1. Liverpool – Stoke
 2. Aston Villa – Everton
 3. Blackburn – Fulham
 4. Chelsea – Sunderland
 5. Man U – Bolton
 6. Tottenham – Wolverhampton
 7. West Brom – Norwich
 8. Crystal P – Leeds
 9. Ipswich – Blackpool
 10. Middlesbrough – Burnley
 11. Millwall – Birmingham
 12. Nottingham – Southampton
 13. Portsmouth – West Ham