logotypNärmare en miljon kronor blev vinsten för en finsk spelare som med en kombination av tur och skicklighet lyckades sätta ett omfattande systemspel på förra veckans VM-matcher. Spelbolaget var NordicBet och denna vinst är den största som NordicBet någonsin har betalat ut på odds.

Spännande in i det sista

Storvinnarens kupong bestod av följande matcher och odds:

  • Brasilien – Kroatien (korrekt slutresultat 3-1 till 14 i odds)
  • Mexiko – Kamerun (Mexiko till 2.25 i odds)
  • Spanien – Holland (Holland till 5.45 i odds)
  • Chile – Australien (korrekt slutresultat 3-1 till 14.25 i odds)
  • England – Italien (Italien till 2.50 i odds)

Med de första fyra resultaten i hamn var det bara England – Italien kvar och den matchen blev en nagelbitare för den blivande storvinnaren. Det började bra, men när Sturridge kvitterade italienarnas ledning i slutet av första halvlek blev det olidligt spännande. – Jag trodde jag skulle få en hjärtattack när England kvitterade, meddelade vinnaren på telefon till NordicBet. När ordningen återställdes genom Balotellis 2-1 blev han lite lugnare och när domaren blåste av matchen var lyckan total.

Den 28-årige vinnaren, hemmahörande i Helsingfors, spelade de fem oddsen i system med 10 tripplar, 5 fyrlingar och 10 dubblar. Dubblarna gav ett odds på cirka 52 gånger pengarna och en vinst på cirka 2600 euro. Oddset för tripplarna var 295 och vinsten blev omkring 30 000 euro. Fyrlingarna gav ett sammanlagt odds på 1430 gånger pengarna och med en insats på 5×10 euro blev vinsten makalösa 72 000 euro. Vad 28-åringen ska göra med pengarna? Han har redan börjat spendera dem! Det första köpet blev en bil som han gav till sin mamma!