Nytt år och nya möjligheter när Arsenal på onsdagskvällen tar emot Chelsea i en match som på förhand väntas bli en riktig rysare. Arsenal fick på nyårsafton en ritkgi käftsmäll i form av 1-1 borta mot West Bromwich. Nu återstår en riktig kraftmätare mot de blåa londonlaget. Avspark Emirates Stadium 20:45.

Mobilebet

Arsenal – Chelsea

Arsenal hade under sändagskvällen stora problem med West bormwich och det kändes som om man sprang runt på planen å enbart tänkte på kvällens kommande händelser. Alexis Sanchez och hans laggkamrater stod för en av säsongens klart svagaste insatser och därför var 1-1 ett fullt rättvist resultat sett ur en neutral vinkel.
Nu återstår att se om The Gunners lyckas behålla Alexis Sanchez. Anfallaren har tidigare uttryckt om att få gå vidare i karriären och frågan är om det inte är dags. Under inledningen har många supportrar förväntat sig mer och kvällens match kan därför bli ett riktigt prov på hur laget kommer att se ut när det börjar dra ihop sig.

Chelseas fina form

Chelsea gjorde ett riktigt statement när man slog Stoke hemma med klara 5-0. Brasilianske Willian stod för en riktigt bra kväll när han noterades för två mål och en assist. Chelsea har tydligt visat att man kommer vara med och slåss om champions League titlarna och man ligger för närvarande på en tredjeplats i tabellen, strax efter Manchesterlagen.
Därför kan vi ikväll tala om en riktig sexpoängsmatch och det gäller för bägge lagen att vara med från början när avsparken slås. Vill du spela på matchen mellan Arsenal FC och Chelsea FC så har Mobilebet ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny spelare ett free bet på 100 kronor när du bettar för samma summa. Alltså kan vi prata om en insättningsbonus på 100%

Hämta bonus här!