Ikväll är det dags för Janne Andersson och hans mannar att ta emot Luxemburg på Friends Arena. Förutsättningarna är om inte glasklara i alla fall tydliga. Vid vinst har Sverige ett starkt grepp om andraplatsen inför avgörande matchen mot Holland på tisdag. Vid oavgjort eller förlust blir Sveriges väg till VM i Ryssland betydligt krångligare.

Janne Andersson ska, oavsett resultat i de återstående två matcherna, hyllas för vad han gjort med det svenska fotbollslandslaget. Att ta över efter Erik Hamrén är inte det svåra i sig men utan storstjärnan Zlatan Ibrahimovic har Sveriges förbundskapten gjort väldigt mycket rätt på väldigt kort tid.

Sverige har imponerat i kvalet

Organisationen har suttit där sen dag ett och resultaten har varit över förväntan så när som på en rejäl missräkning i Sofia mot Bulgarien. Peaken nåddes när Sverige väldigt oväntat besegrade Frankrike på hemmaplan med 2–1 efter att hjälten Ola Toivonen avgjort med ett drömmål från halva plan.

Nu väntar Luxemburg på Friends Arena och den lilla nationen överraskade rejält när man fick 0-0 mot borta mot Frankrike i förra omgången och dessutom slog laget Vitryssland på hemmaplan i matchen innan det. Luxemburg har fått fram en hyfsad generation med några spelare i franska Ligue 1.

Hämta Bonus

Sverige ska dock inte ha några som helst problem med att vinna mot Luxemburg på Friends Arena. Allt annat än en svensk seger vore väldigt förvånande och katastrof för det svenska landslaget. Trots detta har Betfair ett riktigt sjukt erbjudande för nya kunder.

Få 4,0 i odds på svensk seger

När du blir medlem hos Betfair kan du just nu ta emot ett boostat odds på hela 4,0 gånger pengarna på att Sverige ska vinna. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

  • Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBM56
  • Placera ett spel på att Sverige vinner och få oddset 4,0 istället för 1,03 (maximal insats 100 kr)
  • Om Sverige vinner matchen får du din insats tillbaka i kontanter och resterande belopp i gratisspel

Betfair