Manchester United tar emot Crystal Palace i Premier Leagues sjunde omgång. Spelplatsen är som vanligt Old Trafford och United är enorma favoriter till segern. Mourinhos lag har imponerat under säsongsinledningen och ligger tvåa i ligan på samma poäng som City men med sämre målskillnad.

Crystal Palace i sin tur har inte mycket att jubla över. Förutom en seger i Carabao Cup mot Huddersfield har man inget att glädjas åt. På de sex inledande matcherna har det blivit förlust i samtliga och Palace har inte lyckats göra ett enda mål. Efter fyra omgångar fick tränaren Frank de Boer sparken och den före detta landslagstränaren för England, Roy Hodgson, tog över dagen efter.

Det ser mörkt ut för The Eagles

Det har inte blivit önskad effekt för The Eagles och nye tränaren och det skulle vara mycket förvånande om laget fick med sig några poäng tillbaka till London. Som lite extra salt i såren för Londonklubben har Christian Benteke skadat sig och dessutom är stjärnan Wilfried Zaha och Connor Wickham borta på grund av knäskador.

United saknar Paul Pogba, Michael Carrick, Phil Jones och de två långtidsskadade spelarna Zlatan Ibrahimovic och Marcos Rojo. En som däremot kan komma till spel är Fellaini som missade matchen mot CSKA Moskva i veckan på grund av en ankelskada.

Hämta Bonus

Lindelöf väntar fortfarande på debut i Premier League och lär vara med på bänken eftersom Phil Jones är skadad. Västeråssonen gjorde det bra i veckans stabila vinst mot CSKA och lär få fler chanser snart.

Maxat odds hos Betfair

Om du vill spela på matchen bör du vända dig till Betfair. De har nämligen boostat oddset på United från 1,14 till 4,0 gånger pengarna. Erbjudandet gäller för nya medlemmar och bara inför matchen mellan Manchester United och Crystal Palace. Så här gör du för att ta del av bonusen:

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZFBM53
  • Lägg ett spel på att United vinner över Crystal Palace (Max insats 100 kr)
  • Vinner United får du insatsen tillbaka i kontanter och resten utbetalt i free bets

Betfair