New England Revolution

New England Revolution tar emot New York Red Bulls hemma på Gillette Stadium. Både New England och New York behöver verkligen poängen för att hänga på i kampen om slutspelsplatserna i den östra konferensen.

 

Hemmalaget New England ligger på 10:plats i den östra konferensen och har en jobbig förlustsvit då man förlorat tre raka. På hemmaplan är man dock väldigt starka och man har ett facit på 5-2-1. På bortaplan är man desto sämre och man väntar fortfarande på säsongens första bortavinst. New England är helt klart ett mycket bättre lag på hemmaplan än vad man är på bortaplan, hemma har man exempelvis gjort hela 19 mål medan man borta endast lyckats göra åtta. New England kommer nu ha tre raka hemmamatcher och laget kommer kunna klättra i tabellen tack vare detta.

 MobileBet Logo

Bortalaget New York har varit ojämna denna säsongen och inte riktigt fått formen att stämma. Man började med att förlora vinna två raka matcher, sedan tog man endast en poäng på de nästkommande fyra, efter det vann man tre raka matcher. New York har varit väldigt svaga på bortaplan denna säsongen, senast man vann dock mot Philadelphia efter två sena mål av Bradley Wright-Phillips, men innan matchen mot Philadelphia hade man sex raka bortaförluster.

 

Jag tror på en ganska målrik match där New England tar tag i taktpinnen och styr matchen. New England har ett bra målsnitt på hemmaplan och kommer kunna göra minst två mål på ett bortasvagt och ojämnt New York.

 

New England över 1,5 mål 1.90@bet365