Italien U21 Bernadeschi

Italien behöver tre pinnar mot Tjeckien i kvällens match då de möter Tyskland i sista matchen. Då det bara är ett lag som går vidare från gruppen behöver italienarna alla poäng de kan få.

 

Italien hade lekstuga

Italien är det mest framgångsrika laget i turneringens historia med fem titlar, och med tanke på laget som man har med sig till Polen så finns det möjlighet till ännu en turneringsvinst, med namn som Bernadeschi, Berardi och Donnarumma.
De stod för en stabil insats mot Danmark under söndagens match där man vann med 2-0. Första halvlek slutade 0-0 men det var italienarna som hade pressen med flest målchanser. Pellegrini hittade nätet i början av den andra halvleken med en briljant cykelspark i straffområdet. Därefter kunde azzurri kontrollera matchen och göra ytterligare ett mål genom Petagna i slutet av matchen.

 

Schick farligast i Tjeckien

För Tjeckiens del är det även tre poäng som är direkt nödvändiga för ens en chans att gå vidare. Största profilen för Tjeckien och som italienarna nog känner igen då han bombade in 11 mål för Sampdoria i Serie A, nämligen Patrik Schick som ryktas till Juventus. Han har även gjort en del mål för landslaget i kvalet, totalt 10 stycken. Han får Italien se upp med ikväll.
Men gissningsvis blir det en likartad tillställning ikväll som den mot Danmark och det bör vara en stabil seger för Italien här med tanke på sin uppvisning senast och det lag de besitter.

 

Inför kvällens match så är det ett likaläge i tabellen där både Italien och Tyskland har 3 poäng och 2-0 i målskillnad. I den sista omgången möter Italien Tyskland, vilket kan bli en direkt avgörande match då det på förhand ser ut att bli tre poäng åt båda lagen ikväll.

En rak vinst på Italien ger i nuläget 1.50 hos Expekt, vilket känns rimligt och därmed spelas.

 

Spela på U21-EM hos Expekt

Expekt