wsopWorld Series of Poker 2014 närmar sig så sakteligen och nu ger 888poker dig möjligheten att kvala in till huvudturneringen.

WSOP Main Event är Turneringen med stort T för världens pokerspelare och den äger som vanligt rum i Las Vegas och spelas i år mellan 6 och 15 juli. I år är förstapriset fixerat till fantastiska $10 miljoner. Detta är för övrigt den största prissumman sedan 2006 då turneringen hade rekordmånga deltagare.

Det kostar $10 000 att spela i World Series Main Event, men genom att spela i kvalturneringar på 888poker kan du vinna en plats till eventet samt $5000 extra till flygbiljetter, fickpengar och framför allt 6 nätter på Palazzo Hotel i Las Vegas.

För att göra drömmen sann ska du delta i kvalet där inköpet till första nivån bara är 1 cent. Du bestämmer dock själv på vilken av de 4 kvalnivåerna du hoppar in. Satelliter på andra nivån har inköp från $5 till $30, på tredje nivån är inköpet $160 och på fjärde och sista nivån är inköpet $1050.

Varje gång du placerar dig tillräckligt högt i någon WSOP-satellit får du en biljett till nästa nivå och på sista nivån är det alltså WSOP-paket värda $15 000 som står på spel. Du hittar dagligen satelliter på 888poker via fliken turneringar och ”Live events” fram tills kvalet avslutas den 6 juni.