888 Poker låter sina spelare mäta sina krafter mot boxaren Carl Froch, men det blir inte i form av en boxningsmatch.

Carl Froch håller som bäst på med förberedelserna inför en världsmästarmatch mot Lucian Bute som ska äga rum senare den här månaden, men han har avsatt tid för att spela två prisjägarturneringar hos 888 Poker. Den första ägde rum den 17 maj medan den andra startar tisdagen den 22 maj klockan 20:00 brittisk tid. För den som lyckas slå ut Froch ur turneringen väntar en bonus på $150.

”Jag är mycket glad över att representera 888poker,” säger Carl Froch. ”De har stött många bra boxningsshower den här säsongen och jag hoppas avsluta boxningsåret med en formidabel seger över Bute. Jag är en hängiven pokerspelare och jag tar mitt spel på allvar, så jag ser fram emot att spela mot fansen online på 888poker.com.”

Den som slår ut flest spelare under prisjägarturneringarna vinner ett par biljetter till Froch’s match mot Bute. Matchen äger rum i Nottingham den 26 maj och det är endast biljetter man vinner, kringkostnader får man stå för själv.

Matchen mellan Carl Froch och Lucian Bute har fått namnet ”No Easy Way Out” och är en kamp om mästerskapstiteln i International Boxing Federation (IBF) Super Middleweight. Den kommer att äga rum på Capital FM Arena i Nottingham, England. I Sverige sänds matchen av TV10.

888 Poker har just nu en kampanj där nya medlemmar får 100% matchning av första insättningen upp till $400 + inbjudan till 7 stycken $500 First Depositors Freerolls.

Tips: Dra inte fötterna efter dig utan se till att göra din första insättning innan onsdag klockan 22:59 GMT, då får du nämligen en fribiljett till en turnering som äger rum på fredag klockan 20:00 GMT. I prispotten ligger 10 biljetter till Sunday Challange. Registrera dig idag och var med och slåss om din del av $100 000 i prispengar!