888 Poker kör varje dag en gratisturnering där de delar ut $10 000 bland deltagarna.

Du har väl inte missat att 888 Poker fortfarande firar turnering nummer 40 000 000? Vi vill ta tillfället i akt och påminna om att 888 Poker fortfarande kör sin kampanj med gratisturneringar och att den kommer att fortsätta ända till den 2 november 2012.

Varje dag under kampanjperioden körs en ny gratisturnering med $10 000 i prispotten och den är öppen både för nya och befintliga medlemmar hos 888 Poker. Det enda du behöver för att få delta är en inbjudan och den skaffar du dig lätt hos 888 Poker.

 

Befintlig medlem? Såhär skaffar du en inbjudan till gratisturneringen

Befintliga medlemmar som har gjort sin första insättning innan eller under kampanjen får automatiskt 2 inbjudningar.

Vill du ha ännu fler inbjudningar? Varje dag finns en ny utmaning att klara hos 888 Poker och så snart du har klarat den belönas du med 2 nya inbjudningar.

Som befintlig medlem hos 888 Poker ska du ha fått ett e-postmeddelande om kampanjen med en länk som du klickar på för att anmäla dig. Du kan även gå direkt till 888 Poker för att få mer information.

 

Inte medlem än? Såhär skaffar du en inbjudan till gratisturneringen UTAN att göra någon insättning

Registrera hos 888 Poker så får du omedelbart 2 inbjudningar. Du får dessutom $2 i bonuspengar + $6 som kan användas som inköp till vanliga turneringar. Allt detta får du INNAN du har gjort någon första insättning.

Vill du göra en insättning till 888 Poker? Sätt in minst $10 så får du ytterligare 5 inbjudningar. Dessutom får du självklart ta del av 888 Pokers vanliga matchningsbonus för nya medlemmar som kan ger dig 100% matchning av första insättningen upp till $400. 888 Poker brukar dessutom kasta i en del andra trevliga små presenter i välkomstpaketet, såsom inbjudningar till $100K First Depositor’s Challenge och First Depositor’s Freeroll. Klicka dig vidare till 888 Poker för att se vad de har att erbjuda dig just nu!