888-poker

Ta plats kring pokerbordet och låt korten göra jobbet under tiden som du kammar hem alla marker. Plocka fram ditt bästa pokerface på 888 Poker och du kommer snart att inse vilka enorma vinstchanser som väntar. Med grymma erbjudande, både för nya och redan aktiva spelare så är detta det självklara valet för pokerentusiasten.

$88 helt utan insättningskrav

Utan att göra en enda insättning så blir du genast efter registrering på 888 Poker berättigad till en kontantbonus värd $88. Börja spela direkt och ta plats i alla exklusiva turneringar med grymma vinster i potten. På 888 Poker har alla möjligheten att bli vinnare! Känner du dig osäker, eller är nybörjare inom poker så erbjuds en mycket enkel och pedagogisk pokerskola där du får lära dig grunderna i världens mest populära kortspel.

Ett fullpackat välkomsterbjudande

Som ny spelare på 888 Poker så kommer du att få ta emot några fantastiska erbjudanden exklusiva just för nyregistrerade spelare. På din första insättning får du en insättningsbonus på 100% hela vägen upp till $400, du kan alltså dubbla din budget redan innan första pokerhanden är spelad.

Utöver detta kommer du att tilldelas en mäng turneringsbiljetter till några av de mest populära turneringarna som finns tillgängliga. Få 7 biljetter efter din första insättning till dagliga turneringar med otroliga $500 i potten.

För att avsluta detta välkomsterbjudande på bästa möjliga sätt så bjuder 888 Poker in dig till en turnering med en finalbiljett till en $75.000-tävling i potten. Se till att bli medlem på 888 Poker nu och gör en insättning för att ta del av allt detta plus mycket mer!