88888poker har en generös kampanj som du bör titta närmare på om du inte redan är kund hos dem. Du kan få $88 gratis då du börjar spela poker online på deras sajt.

Av dessa $88 får du $8 direkt och de resterande $80 efter du börjat spela om pengar.

$8 direkt

Så fort du registrerat dig kommer du få ett mejl där du klickar på en verifieringslänk. Därefter kommer $2 sättas in direkt på ditt spelkonto. Dessutom får du turneringsbiljetter till ett värde av $6 som du kan använda för 6 turneringar vilka har $1 som inköp. Alltså får du $8 i värde helt gratis.

$80 väntande bonus

De återstående $80 hamnar på ditt konto i delbetalningar á $8 (bestående av $2 i kontanter och $6 i turneringsbiljetter), vilket sker varje gång du tjänat 250 statuspoäng. Statuspoäng får du varje gång du är inloggad på 888poker och spelar om riktiga pengar.

Villkor

Villkoren är att du inte redan har ett konto på 888poker och har utnyttjat ett bonuserbjudande. Denna bonus är bara giltig en gång per hushåll. Du har 14 dagar på dig att utnyttja din bonus efter du registrerat dig på 888poker. Kampanjen sträcker sig enligt 888 till den 8 augusti.