ExclusiveBet

I och med det kommande landslagsuppehållet så har vi en vecka utan några större ligamatcher att se fram emot. Tisdagens enda höjdpunkt hämtar vi ifrån den svenska västkusten, närmare bestämt Varberg där hemmalaget tar emot ett nedflyttnings hotat Assyriska. Med fem raka oavgjorda matcher i bagaget så är det hög tid för Södertäljelaget att plocka tre poäng om man ska undvika nedflyttning, kommer den mot Varberg tro? Spela på matchen hos ExclusiveBet!

 

Varberg vs Assyriska | 19.00 Tisdag

Med endast ett fåtal omgångar kvar utav Superettan så börjar striden både i toppen och i botten att tätna allt mer. Sirius leder för tillfället före Halmstad BK och AFC United, Varberg hittar vi ytterligare några poäng bakom på en stabil mittenplacering. Man var fram till matchen mot IK Frej i förra omgången obesegrade i fem raka vinster och plockade maximala 15 poäng under denna period.

Gästerna för kvällen, Assyriska har kryssat i sina senaste fem matcher och ligger i skrivande stund på en 15:e-plats. Näst sist i Superettan med endast ett fåtal omgångar kvar är såklart långt ifrån optimalt men då det är mycket jämt mellan lagen i botten så finns fortfarande chans till att rädda upp säsongen. En vinst borta mot Varberg hade garanterat kunna funka som en moralhöjare inför kommande matcher.

Ett Varberg som inte har något att spela för ska vara ett bra motstånd för Assyriska som verkligen måste börja plocka segrar. Oddsen ifrån ExclusiveBet pekar på att hemmalaget är knappa favoriter men att Assyriska inte ska räknas bort, 3.80 gånger pengarna på bortaseger.