Viks sportsbook

Förra säsongens ligamästare tar under onsdagskvällen emot Atletico Madrid hemma på Camp Nou. Historiskt sett så är Atletico Madrid något utav en drömmotståndare för Barcelona som inte har förlorat en ligamatch mot Madrid-laget sedan år 2010. Är det dags för Diego Simeone att få sin revansch ikväll eller ska firma Messi, Neymar och Suarez än en gång briljera som endast de kan? Följ matchen via Viks och ta del av marknadens bästa liveodds!

 

Barcelona vs Atletico Madrid | 22.00 Camp Nou

Efter att fullkomligt ha kört över nykomlingen Leganes i förra omgången så är det med ett stort självförtroende Barcelona tar sig an kvällens motståndare Atletico Madrid. De tre superstjärnorna i anfallet verkar alla ha kommit igång och spelet liknar alltmer det man presterade när man var som bäst under föregående säsong.

Atletico Madrid har efter en trevande start på säsongen kommit igång rejält i de senaste två ligamatcherna. 4-0 mot Celta Vigo följdes i förra omgången upp av en mycket säker 5-0 vinst mot Sporting Gijon och med tanke på att man aldrig vunnit en ligamatch mot Barcelona under Diego Simeone så kan vi räkna med ett heltaggat bortalag.

Då Real Madrid öppnat ligaspelet mycket övertygande så är det viktigt att undvika förlust för de båda lagen ikväll. Atletico Madrid kommer säkerligen vara belåtna med ett kryss medans Barcelona alltid ska gå för tre poäng hemma på Camp Nou. Spela på matchen hos Viks och bli kvällens stora vinnare, just nu erbjuds du över fem gånger pengarna för bortaseger!