Unibet

I den senaste tävlingen från Unibet har du chansen att plocka hem två biljetter till sommarens stora sporthändelse, EM 2016 i Frankrike. Klicka in på Unibet för att ta reda på mer hur du går till väga för att lägga vantarna på biljetterna som alla vill ha. Med ett stort mästerskap kommer också fantastiska möjligheter till att hitta grymma spel, kika in oddsen på Unibet för att hitta de säkraste och mest lönsamma spelen.

Utlottning av EM-biljetter

Med drygt tre veckor kvar till EM i Frankrike så är förväntningarna på topp. Vilket lag kommer att plocka hem titeln som Europas bästa fotbollsnation och vilka spelare kommer att toppa formen lagom till sommarens mästerskap? Den 10:e juni får vi svaret men redan nu kan du börja spela på samtliga gruppspelsmatcher hos Unibet.

Alla spelare som väljer att lägga ett spel för minst 50 kronor innan den 22:a maj kommer att vara med i utlottningen av två EM-biljetter. Se årets sporthändelse på plats och var med om en oförglömlig upplevelse! Oddset på ditt spel måste vara minst 1.40 för att ge dig en plats i utlottningen och det är endast spel gjorda ifrån din mobil som gäller.

Är det första gången du använder Unibet ifrån din mobil? Alla spelare som lägger ett första spel via sin mobil för minst 100 kronor får insatsen återbetald vid förlust. Bli medlem på Unibet nu för att uppleva ett spelutbud som du aldrig varit med om och med odds du inte trodde var möjligt.

Av Spelare För Spelare