PokerSlappna av och lätta på ditt seriösa pokerface! 24hBet låter dig nu spela poker på ett helt nytt och roligare sätt där du bara genom att genomföra vissa utmaningar kan vinna generösa cash-belöningar. Tanka ner pokerklienten eller välj att spela direkt i din webbläsare, på 24hBet hittar du alltid pokerbord som passar just dig. Delta i turneringar, Sit & Go eller vanliga cashgames, chanserna till att vinna har aldrig varit större!

Gör uppdrag och vinn €25

Ta ditt pokerspelande till en helt nya nivå och gör det hela än mer underhållande. Under perioden 6:e till 16:e maj så kan du vinna cashpriser genom att slutföra någon utav 3 valbara utmaningar. Välj vilken utmaning som passar ditt spelande bäst och du kommer snart att ha belönats med en generös prissumma. Pengarna blir dina direkt efter det att du klarat av samtliga mål för det uppdrag du valt att göra. Loose Goose, Loose Wayne och Loosimus Maximus är de tre olika uppdragen du har att välja på. Din vinst kan landa på antingen €1, €5 eller €25 så slå dig ner vid pokerbordet redan nu, detta är ett erbjudande på tok för bra för att missa!

200 % i välkomstbonus

Du vet väl om du som ny pokerspelare på 24hBet kan ta del av ett helt unikt välkomsterbjudande? Gör en insättning på minst €20 för att belönas med en bonus på 200 % ända upp till otroliga €1000. Skulle du till exempel göra en första insättning på €100 får du ett bonusbelopp värt hela €200! Missa inte detta, bli medlem nu på marknadens bästa pokerklient!