rose-och-muhammed-7-rattFör alla som inte kan få nog av trav startar nu ett nytt magasin om sporten och spelet. På fredag är det premiär för veckomagasinet ”7 rätt” som kommer att sändas klockan 20.00 i Canal 7.

Det nya programmet är tänkt att locka nya målgrupper att intressera sig för trav och V75.
- Det är ett program som handlar om att bland annat hjälpa invandrare att lära sig mer om Sveriges största och roligaste spel V75. Förhoppningsvis kan vi också få fler tjejer att börja spela på trav, säger programledaren Rose Saremi.

”7 rätt” kommer inte bara att handla om V75. Det ska pratas brett kring trav- och galoppsport. Dessutom bjuds det på olika reportage i varje program.
Men i ett spelprogram räcker det inte bara med en programledare utan man behöver också en expert som hjälper till med tipsen. I ”7 rätt” får tittarna stifta bekantskap med erfarne spelaren och hästägaren Mohammed Malla.
- Jag har spelat på trav i flera år och även ägt två hästar tidigare. Det ska bli jättespännande att få vara en del av det här programmet. Jag hoppas att vi kan hjälpa många att lära sig om trav och även vinna lite pengar, säger Mohammed och bjuder på sin bästa vinnare till lördagens omgång på Bergsåker:
- Dig For Dollars i gulddivisionen (V75-3).

Lutfi Kolgjinis travskola
En följetong i magasinet kommer vara travtränaren Lutfi Kolgjinis travskola som blir ett stående inslag där Kolgjini berättar lite mer ingående om trav och hästar i allmänhet.
”7 rätt” har premiär 20 mars i Canal 7 och kommer att sändas på fredagar mellan 20.00 – 20.10.

För att få in Canal 7 krävs det att man har tillgång till en Boxer för digital-tv.