I helgen erbjuder Stryktipset 7 miljoner i jackpot och 20 miljoner till en ensam vinnare.  På kupongen hittar vi bl a England, Ryssland, Brasilien, Holland och Varbergs BoIS, vilket ser ut som en intressant utmaning.

På lördag är det alltså jackpot på Stryktipset hos Svenska Spel med 7 miljoner extra i potten, och en ensam vinnare med 13 rätt garanteras 20 miljoner kronor.  Kupongen innehåller åtta matcher från EM-kvalet, en träningslandskamp mellan Brasilien och Sveriges gruppkonkurrenter Holland samt en match från vardera Superettan, Division 1 Norra och Södra.

Förre helgens rad var uppenbarligen inte så svårtippad och många hade kryssat rätt. Utdelningen blev därför låg, men å andra sidan skjuts pengarna vidare till helgens kupong som därmed får hela 7 miljoner kronor i jackpot.

20 miljonersgarantin finns kvar tills någon är ensam med alla rätt och enligt statistik och uträkningar hos Svenska Spel borde vinsten redan ha gått ut:

-”Historiskt har vi ensamma vinnare 3-4 gånger per år”, säger Lennart Nilsson, strateg och affärsutvecklare för Svenska Spels sportspel. Han berättar att man kan räkna på sannolikheten för att någon ska få tretton rätt på många sätt och att det är flera faktorer som spelar in i analysen, allt från vilka matcher som finns på kupongen till hur stor omsättningen är.

Stryktipset, 4 juni
Omgång 22
Spelstopp: Kl 15:59

1. England – Schweiz
2. Montenegro – Bulgarien
3. FYR Makedonien – Irland
4. Ryssland – Armenien
5. Grekland – Malta
6. Lettland – Israel
7. Island – Danmark
8. Portugal – Norge
9. Brasilien – Holland
10. Brage – Åtvidaberg
11. Akropolis – Syr. Kerburan
12. IK Frej – Valsta Syrianska
13. Varberg BoIS – Norrby