Erbjudande varje dag hos SverigeAutomatenHur snälla har vi egentligen varit i år? Det delas ut klappar från till höger och vänster från alla Sveriges internetcasinon. SverigeAutomaten har under december månad delat ut julklappar varje dag till sina spelare. Nu är det sju dagar kvar på deras kalender vilket betyder att du har 7 julklappar att hämta ut!

Få julklappar varje dag till juldagen

I julkalendern hittar du nya free spins och bonusar varje dag i olika former. Det tar inte slut där. Utan du kommer även få chansen att vinna kontanter, presentkort, teknikprylar, cashback och resor.

För att vara med i SverigeAutomatens julkalender behöver du inte göra speciellt mycket. Det är bara vara medlem och öppna lucka för att se vad det döljer sig för generöst erbjudanden bakom.

Psst. Varannan dag hittills har det gömt sig ett gratis free spins eller gratis pengar bakom luckorna.  Du har bland annat fått free spins på Starburst, Gonzo’s Quest, Fruit Shop, Mega Fortune Dreams med flera gratissnurr. Är det dags för ett gratis erbjudanden idag också? Vi håller tummarna för det!

Bli medlem idag så att du kan öppna lucka 19 plus att du dessutom hälsas välkommen med 5000 kr i bonus plus 100 free spins.